8.000-10.000 TL bütçe ile oyun ve render öncelikli sistem tavsiyesi

Bütçe
8.000-10.000

GenusNonPerit

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hayatımda ilk defa bilgisayar toplayacağım ve toplamışken beni 5 yıl idare edebilecek kaliteli bir sistem toplamak istiyorum. 8-10K arası bir bütçem var Ryzen serisi işlemcilerin daha kaliteli olduğu hakkında yorumlar okudum ama bu konuda cahilim. Ayrıca ekran kartımın RTX olmasının daha iyi olacağını düşünüyorum. Oynamak istediğim oyunlar öncelikle CS:GO, LoL, PUBG olacaktır. Sistem önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca sistemi tek tek olarak mı toplamam daha iyi olur yoksa İtopya, İncehesap, sinerji, Vatan Bilgisayar gibi sitelerden toplamam veyahut hazır sistemleri almam mı daha mantıklı olur? Bu konuda biraz cahilim bilgilendirirseniz sevinirim.

RX 6800'ya da RTX 3060 Ti'ı beklemenizi öneririm. Beklemezseniz;
Not: Rander amaçlı 3600X seçtim. Yoksa i5 10600 tercih edilmeli oyun konusunda.

2X.

RX 6800'ya da RTX 3060 Ti'ı beklemenizi öneririm. Beklemezseniz;
Not: Rander amaçlı 3600X seçtim. Yoksa i5 10600 tercih edilmeli oyun konusunda.

2X.

Merhaba tavsiyen için çok teşekkür ederim. Palit rtx'in diğerlerinden farkı nedir acaba. Asus, msi gibi. Bilinen bir marka almamızın faydası daha fazla olmaz mı? Ayrıca ramleri 3200hz almamın farkı olur mu? Ek olarak ne kadar beklemem gerekir sizce?

Merhaba tavsiyen için çok teşekkür ederim. Palit RTX'in diğerlerinden farkı nedir acaba? ASUS, MSI gibi. Bilinen bir marka almamızın faydası daha fazla olmaz mı? Ayrıca RAM'leri 3200HZ almamın farkı olur mu?

3200 ile 3000'in farkı yok denecek kadar az. Ama almakta bir sorun yok. Ayrıca Palit köklü ve çok kaliteli bir markadır. Fiyatı uygun ve F/P olduğu için tercih ettim. Gördüğün üzere ROG STRIX versiyonuyla 1400TL farkı var;

3200 ile 3000'in farkı yok denecek kadar az. Ama almakta bir sorun yok. Ayrıca Palit köklü ve çok kaliteli bir markadır. Fiyatı uygun ve F/P olduğu için tercih ettim. Gördüğün üzere ROG STRIX versiyonuyla 1400TL farkı var;
Çok teşekkür ederim ayrıca ilk önermiş olduğunuz ekran kartları için ne kadar beklemem gerekiyor sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı