Pek bir beklentim olmaz zaten bu fiyattan sadece GMOD, Minecraft (ortalama bilgisayar patlatmayan türden shaderla oynattıracak) ve CS 2 gibi oyunları oynayacağım önerileriniz varsa atabilirsiniz.
İkinci el tek çözüm. Öner dersen çok ucuza hp elite bulunabiliyor. Veya toplayabilirsin ama toplama çok uğraştırıcı bir sürü adamla pazarlık yapacaksın.
Pek bir beklentim olmaz zaten bu fiyattan sadece GMOD, Minecraft (ortalama bilgisayar patlatmayan türden shaderla oynattıracak) ve CS 2 gibi oyunları oynayacağım önerileriniz varsa atabilirsiniz.
İkinci el uzay sistem RX6600 sistem tabii 10000 bütçe için veya GTX1660s sistem de olabilir veya 5700XT sistem de ama kesinlikle uzay ve 2.el ve fırsat sistem toplayın.
İkinci el tek çözüm. Öner dersen çok ucuza HP Elite bulunabiliyor. Veya toplayabilirsin ama toplama çok uğraştırıcı bir sürü adamla pazarlık yapacaksın.