8.000-10.000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
8000-10000

Vatan disinda İtopya veya Gaming Gen TR gibi siteler olur mu hocam sorar misiniz? Buralar ekipman almak icin daha iyi yerler ve guvenilirler. Ayni zamanda fiyatlar az da olsa daha uygun oluyor.

Bu sabah stokta vardi bitmis. Dikkat etmemisim. Ama neden vatan? Daha uyguna bircok yer var. Gaming.Gen.TR , İtopya gibi yerler daha iyi PC ekipmani almak icin.
Hocam yaşadığım şehirde sadece gidip bakıp alabileceği sadece Vatan var. Kendisi de gidip deneyip almak istiyormuş. Ayrıca bir sorun olunca burada şubeleri olduğu için kargoyla uğraşmadan kendim götürürüm tarzı bir şeyler söyledi.

Vatan disinda İtopya veya Gaming Gen TR gibi siteler olur mu hocam sorar misiniz? Buralar ekipman almak icin daha iyi yerler ve guvenilirler. Ayni zamanda fiyatlar az da olsa daha uygun oluyor.
Ben de söyledim ama kendisine dediğim cevabı verdi.

Hangi sehir hocam? Stok durumuna gore onereyim.

Varmış hocam yaşadığım şehirde. Arkadaşa söylerim gidip bakar. Teşekkürler
Amasya

Ekran kartı AMD mi Nvidia mı

Sağolun hocam, en yakın zamanda gidip bakarız. Bir de hocam size zahmet olmazsa 5-6k arasında da iyi olan monitörlere bir göz atar mısınız?

Ekran kartı AMD mi Nvidia mı
Nvidia

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…