8.000₺ Sistem Toplama

Kutusuz ama fanlı.

Yazan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum ama tüm önerdiğiniz sistemler monitör dahil 8.000₺'den yüksek maalesef. Monitörün 144Hz olmasına gerek yok. Ama şöyle önemli bir durum var. Ben profesyonel bir oyuncu değilim arada CS:GO, bazen PUBG, FiveM falan giriyorum ama az girmem düşük FPS'de oynamaya tamamım demek anlamına gelmiyor. Acı çekmeden, çok da abartmadan 8.000₺ bütçeli kasa+monitör tavsiyesi istiyorum sizden. Şimdiden teşekkürler.

.

.

.

.

.

.

.

.

Bütçeni 350TL civarı aşıyor. Aşmasını istemiyorsan RAM'leri 16 GB yerine 8 GB al tam 8K tutar. 144Hz altına düşmeni önermem çünkü 75Hz monitörler 800 - 900 TL civarlarında.
Daha sonrasında 8gb ram daha eklemeyi unutma.
8gb olarak alırsan en ucuz kaliteli ram bu:

Son düzenleme:
Hazır sistem istersen şu da güzel bir sistem:
İşlemciyi Ryzen5 3600'e düşür. 1 TB HDD ekle. Ekran kartını Asus TUF Gaming'e yükselt (daha iyi ekran kartı daha ucuza) (256GB yeteceğini sanmıyorum) == 6900TL

Arkadaşın attığı monitör güzel ben de 27" olanını sipariş ettim henüz gelmedi. Bu arada o monitörü samsung'un kendi sitesinden alırsan, fiyatı aynı, bannerlord steam kodu hediye ediyor.
Toplam: 8200 TL
İşlemci fanı işini arayıp sor bence 170 TL kutu için istediklerini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…