O fiyata bu özelliklere Twisted Minds marka var.3080 Ekran Kartı kullanıyorum 2K, IPS, 27" İnch, 1MS GTG, G-sync yada G-sync Compatible destekli maksimum 8.000 TL'ye kadar monitör önerilerinizi bekliyorum.
Ona da fazla güvenmiyorum maalesef markasını bilmediğim bir model.O fiyata bu özelliklere Twisted Minds marka var.
2.el bakabilirsiniz yada Twisred Minds.Ona da fazla güvenmiyorum maalesef markasını bilmediğim bir model.
2.el sıkıntı maalesef monitör de twisred markasini ilk defa duyuyorum kalite olarak nasıl güven vermedi gibi bana ama.2.el bakabilirsiniz yada Twisred Minds.
2.el sıkıntı maalesef monitör de twisred markasini ilk defa duyuyorum kalite olarak nasıl güven vermedi gibi bana ama.
Fena bir marka değildir. Panel kalitesi iyidir. @Sad Frog2.el sıkıntı maalesef monitör de twisred markasini ilk defa duyuyorum kalite olarak nasıl güven vermedi gibi bana ama.
Anladım hocam teşekkürler bu nasıl peki hangisi daha iyidir.![]()
Twisted Minds TM272QE 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Twisted Minds TM272QE 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Twisted Minds TM272QE 27" 1 ms QHD RGB IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.698,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fena bir marka değildir. Panel kalitesi iyidir. @Sad Frog
Baya iyi TM den iyiAnladım hocam teşekkürler bu nasıl peki hangisi daha iyidir.
27 MSI G272QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 170HZ 1MS GSYNC COMPATIBLE PIVOT GAMING MONITOR Amazon.com.tr
Herkese sana çok teşekkürler hocam o zaman MSI alayım daha garanti olsun bilmediğimiz marka almak yerine.Baya iyi TM den iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.