8.000 TL 2K monitör önerisi

Metin Elçim

Kilopat
Daha fazla  
2K bir monitör almayı planlıyorum. Üç tane seçenek arasında kaldım. Samsung'un görüntü kalitesini hep sevmişimdir fakat monitör fazla yeni olduğu için herhangi bir incelemesini bulamadım. Hepsi de aynı panele sahip o yüzden karar vermekte zorlanıyorum. Bu üç seçenek arasından hangisini seçmemi önerirsiniz?

CASPER Excalibur M.E315FHD-G 31.5" 240HZ 1MS 300NIT (HDMI+DISPLAY) CURVED FREESYNC + G-SYNC FHD LED MONITOR Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bunu da düşünmelisin. 240Hz 31,5 inç 1 ms Excalibur.

G5'te deli gibi ghosting var. Onu direkt olarak ele zaten. G6 aşağısı çöp bir seri.

27 inç ve düz ekran olmasını istiyorum. Bir de attığın monitör FHD ben 2k almayı planlıyorum.

G5'te deli gibi ghosting var. Onu direkt olarak ele zaten. G6 aşağısı çöp bir seri.
Sağolasın göz önünde bulunduracağım.

ViewSonic'i biliyorum. Güzel üründür alınabilir. G5 hakkında bilgim yok. AOC'da alınır o da güzel.

Benim önerim attığınız AOC veya:

Alınmaz.

MSI'ın bu modeli çok dikkatimi çekiyordu fakat satan bulamıyordum. Attığın için teşekkür ederim şuan önceliği ona vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…