APU sistem alıp sonradan 1660S eklesem. Benim amacın en yüksek te oynamak değil akıcı olsun grafikler de idare olsun yeter bana monitör dahil (144Hz olursa güzel olur.)Sonradan işlemciyi satar yerince başka işlemci ve ekran kartı alırım.
APU sistem alıp sonradan 1660S eklesem. Benim amacın en yüksek te oynamak değil akıcı olsun grafikler de idare olsun yeter bana monitör dahil (144Hz olursa güzel olur.)Sonradan işlemciyi satar yerince başka işlemci ve ekran kartı alırım.
AMD Ryzen 7 3700X 3.6 GHz AM4 32 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Gigabyte B450 Aorus Elite v2 3600mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
GAMETECH COLDER 6x12cm Fanlı Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası +PSU en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
High Power Element BR HP1-M750BR-H12S 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.