8.000 TL bütçe RTX 2070 Super'li sistem önerisi

Alitasbasi67

Decapat
Vatan'dan RTX 2070 sistem alacaktım, fakat bir üst modelini alma imkanım var. O yüzden RTX 2070 Super sistem toplamak istiyorum. Elden almak zorundayım o yüzden İtopya'dan toplamak istiyorum. SSD 240 GB olsa yeter, 1TB harddisk olsa yeterli, aslında Vatan'dan toplamak istiyordum ama Vatan sistem toplama sihirbazı kaldırıldı. Siz İtopya'dan sistem kurarsanız, bunu Vatan'dan alabilirim, ortalama aynı fiyat olur diye düşünüyorum

Toplam bütçe 8000TL (üstü olmasın, monitör alacağım, daha fazlası olmaz)

Sistem toplarsanız sevinirim, teşekkür eder iyi günler dilerim.

Eki Görüntüle 498619
Sinerji üzerinden böyle bir sistem alabilirsiniz. Parçaların hepsi kaliteli ve bence bu fiyata en iyi sistem.
Çok teşekkür ederim, 12 Nisan da vatana gideceğim bu sistemi alacağım
@Emre Eryılmaz00 Hayır daha uyguna bulunmuyor. Ayrıca alacak arkadaş mağazadan alacağını belirtmiş bu yüzden araştırmaya da gerek yok.
Sinerji güvenilir mi
@Emre Eryılmaz00 Hayır daha uyguna bulunmuyor. Ayrıca alacak arkadaş mağazadan alacağını belirtmiş bu yüzden araştırmaya da gerek yok.
Ben büyük alışverişlerde vatanı tercih ettim hep de sinerjiyi bilmiyorum, en olmadı sinerji den alırım

@Alitasbasi67 Evet Sinerji güvenilir. Sosyal arama yerine Sinerji yazarsanız birçok kişinin topladığı sistemi görebilirsiniz. Ancak yanlış bilmiyorsam mağazalarında çoğu ürün olmuyor. Facebook veya Instagram üzerinden toplayacağınız parçaları söyleyin ve yardımcı olsunlar.

Sipariş verip beklerim o sıkıntı değil, tekrar teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…