8.000 TL ekran kartsız sistem toplama

Bütçe
8000

labrador

Hectopat
Yer
Adana
8.000TL bütçe ile ekran kartsız sistem toplayacağım, oyun için almak istiyorum. Ekran kartı olarak 3070, 3070 Ti veya 6700XT ekleyeceğim. Yardımcı olabilir misiniz? @Rivadex @BerkayZ87

Son düzenleme:

Son düzenleme:
5600X stok fanı yetecek mi? Çok fazla ısınma olmaz mı bir de Bronze PSU sıkıntı çıkarır mı?

Hocam RAM'lerden ve kasadan kısarak 240mm sıvı soğutma iş görür.

Doğru onu hesaba katmamışım. Hemen düzenliyorum.

20k bütçe var ekran kartı ve monitöre 12K ayırdım 8K diğer donanımlar sizce mantıklı mı?

Bu düzenleme de mantıklı olur tabii. Sıvı soğutma şart değil ancak olması daha iyi.
@labrador düzenlemeyi yaptım, bakabilirsiniz. Ekran kartı ne kadara geliyor, monitör olarak ne tercih ettiniz?

20k bütçe var ekran kartı ve monitöre 12K ayırdım 8K diğer donanımlar sizce mantıklı mı?
Bu düzenleme de mantıklı olur tabii. Sıvı soğutma şart değil ancak olması daha iyi.
@labrador düzenlemeyi yaptım, bakabilirsiniz. Ekran kartı ne kadara geliyor, monitör olarak ne tercih ettiniz?

Bayramdan sonra alacağım için fiyatlar düşerse ona göre alacağım almak istediğim ekran kartları 3070, 3070 Ti veya 6700XT ekran kartı fiyatına göre monitör seçeceğim.
20.000TL bütçen olsa şu an kendin mi toplardın hazır sistem mi alırdın ya da beğendiğin hazır sistem var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…