8.000 TL monitör önerisi

Olabilir, genelde fps oyuncularının çok fazla kullandığı monitörlerden biri ki rekabetçi oyun oynayanlara tepki süresinden dolayı çokça öneriyor. Kardeşiniz çok fazla siyah renk doğruluğu gibi ayrıntılara takılan biri değilse üzeceğini sanmıyorum.
Ben rekabetçi oyun oynamasam düşünmezdim ama içinize en çok o monitör sindiyse olabilir. Öğrenci indirimiyle 27 inç modeli 7bin gibi bir fiyata düşüyor olması gerek.

Hiç rekabetli oyunlar oynamıyor bazen Sims veya sadece hikayeli oyunlar oynuyor başka bir zamanda oynayacağını düşünmüyorum. Siyah renk doğruluğu ne olduğunu bilmiyorum hikayeli oyunlarda sorun çıkartır mı?

Kendim AOC 27" Q27g4X bu ekranı kullanıyorum sanırım sizin önerdiğiniz '' Aoc 27'' 27G42E ''
benim kullandığım ekranın 1080 versiyonu gibi bir şey. Öyleyse kardeşim Aoc 27'' 27G42E modeli satın alacak.
link

Son düzenleme:
Siyah renkleri olması gerektiği kalitede göstermiyor diyebilirim açıklama olarak. Samsung G4 o konuda fazla geride kalıyor.

Kullandığı ekran paneli farklı da evet ekran yüksekliği dış görünüşü vs. neredeyse birebir aynısı. Aynı şekilde yükseklik ayarı vs yok. 1080p haline benzer denebilir. Ben daha ufak monitör istediğim için tercih etmedim yoksa alacağım monitör kesinlikle bu olurdu.

Tamam söz ettiğim monitör

Anladım o zaman AOC alacağım ama son olarak attığım link ekrana bakar mısınız?

Linkteki ekranı veya sizin önerdiğniz AOC 27" 27G42E modeli alacağım tabii hangisi iyiyse.

Son attığınız linkteki model yeni olduğu için herhangi bir incelemesi vs. bulunmuyor. O nedenle yorum yapamıyorum. Bilen ya da yakın zamanda alan arkadaşlar varsa onların yorum yapması daha sağlıklı olur.

@bluerr hocam sizin linkteki AOC 27g4ha monitör ile ilgili herhangi bir bilginiz var mı?

Sanırım etiketlediğin kişinin de bir bilgisi yok. Neyse yardımın için teşekkür ederim ben biraz daha araştıracağım iki ekranda birini alacağım.

Sanırım etiketlediğin kişinin de bir bilgisi yok. Neyse yardımın için teşekkür ederim ben biraz daha araştıracağım iki ekranda birini alacağım.
Neye karar verdiniz bende 27G4HA ve 27G42E arasında kaldım. Kağıt üstünde çok benzerler fark olarak sadece HA modelde pivot ve hoparlör var birde 200Hz, 2E modeli ise renk gamutu olarak daha başarılı duruyor birde tabi kullananlar ve testleri mevcut HA modelle ilgili bir test yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…