8.000 TL Monitörü PC Toplama

Sciuga

Decapat
Öncelikle aşşağıdaki toplama sistem @285004 tarafından yapılmıştır, 5800 TL civarı yapıyor. Başlıkta da belirttiğim gibi 8 bin TL ile monitörlü bir sistem topluyorum. Sizce sistem nasıldır? Ekran kartını RX 5600 XT yapsam fiyat 1.100 TL fark ediyor ve 6.900 TL'lere geliyor. Aman aman bir fark olurmu? Oynayacağım oyunlar üst düzey oyunlar değil. Genelde orta düzey oyunlar oynuyorum. Yayın yapma düşüncem olmasa da belki youtube'a girme düşüncem var. 144Hz - 1ms bir monitör ile birlikte 8.000TL'ye tamamlayalım desem nasıl bir değişiklik yapabiliriz. Nasıl daha güzel olur? Teşekkürler. Ek olarak kasa görünüş bakımından fazla hoşuma gitmedi, görünüş arka planda kalıyor fakat aynı özellikte başka kasalar varsa önerebilirsiniz değerlendiririz. Tekrardan şimdiden teşekkürler.

YouTube işine girecekseniz işlemcinin biraz daha güçlü seçilmesi lazım. 10100F ve 2060 ile yine toplanır ama 10400F ve 1660S daha iyi bir seçim olur sanki. Zalman N5 MF orada biraz çirkin duruyor ben de farkındayım :d
1609663770996.png

Böyle bir şey normalde. Size sistem önerim şu şekilde olur;
7650 TL tutuyor, RAM iki adet. Kalan paraya depolama ekleyin isterseniz, sistemde HDD kullanmışsınız.

Kasanın şeklinin önemi fazla yok benim için. Önemli olan işlevi. Dediğim gibi fazla anlamıyorum diğer arkadaşlardanda destek gelirse harika olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı