Merhaba, 8.000 TL bütçem var. 1-2 sistem çıkacak diye bekledim ama hepsi bütçemi aştığı için artık bir sistem almak istiyorum. Yakın zamanda çıkacak sistem de yok sanırım. Varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Sinerji Pars Intel Core i5 11400 8GB 500GB NVMe M.2 SSD [İş Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Lumiere Intel Core i5 11400F 16GB 480GB NVMe M.2 SSD GTX1660 Super [Gaming PC] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
NOVA-1660oyuncu bilgisayarı, AMD Ryzen 5 3500X işlemci ve ASUS TUF GAMING GeForce GTX 1660 Ti EVO OC ekran kartı ile güçlendirilerek üst düzey oyun performansı için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
Oynayacağım oyunları söyleyeyim, siz de fikirlerinizi daha rahat paylaşın:
Knight Online - PUBG Mobile Emülatör - CS:GO - Valorant - ETS 2 - GTA Online
İlk sistem daha iyi. 2. sistemde her ne kadar 1660S olsa bile kart hem Phoenix model olduğu için hem de güçlü olmasından kaynaklı ısınan bir kart olduğu için kartın ömrü kısa olacaktır. Uzun ömürlü olması için 1. sistemi seçmek daha iyi olur.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Peki yakın süreçte varmı bilginiz çıkacak sistem ? 1 hafta 10 gün daha bekleyebilirim şuan idare edebilecek kuzenimin laptopunu kullanıyorum zaten.