L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #1 Monitör hariç. 8K monitörü 2. el ayarliyacağım yanlış yazmışım. NVIDIA ekran karti olması özellikle, 16 GB RAM olması geriside artık size kalmış. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2022
Monitör hariç. 8K monitörü 2. el ayarliyacağım yanlış yazmışım. NVIDIA ekran karti olması özellikle, 16 GB RAM olması geriside artık size kalmış.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 20 Aralık 2022 #2 Hocam monitörünüz 8K ve ona göre mi sistem istiyorsunuz yoksa 8K bütçeye bir sistem mi? Aralarında 60.000 TL oynuyor çünkü neredeyse.
Hocam monitörünüz 8K ve ona göre mi sistem istiyorsunuz yoksa 8K bütçeye bir sistem mi? Aralarında 60.000 TL oynuyor çünkü neredeyse.
L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #3 Itechin.g dedi: Hocam monitörünüz 8K ve ona göre mi sistem istiyorsunuz yoksa 8K bütçeye bir sistem mi? Aralarında 60.000 TL oynuyor çünkü neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam 8K ya sadece kasa toplamayı düşünüyorum fakat admin düzeltirken yanlış ypmış
Itechin.g dedi: Hocam monitörünüz 8K ve ona göre mi sistem istiyorsunuz yoksa 8K bütçeye bir sistem mi? Aralarında 60.000 TL oynuyor çünkü neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam 8K ya sadece kasa toplamayı düşünüyorum fakat admin düzeltirken yanlış ypmış
A AhmetBabul Picopat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #4 Itechin.g dedi: Hocam monitörünüz 8K ve ona göre mi sistem istiyorsunuz yoksa 8K bütçeye bir sistem mi? Aralarında 60.000 TL oynuyor çünkü neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal 8k sistem istiyor. Bütçeye 8k demiş çünki.
Itechin.g dedi: Hocam monitörünüz 8K ve ona göre mi sistem istiyorsunuz yoksa 8K bütçeye bir sistem mi? Aralarında 60.000 TL oynuyor çünkü neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal 8k sistem istiyor. Bütçeye 8k demiş çünki.
L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #5 AhmetBabul dedi: Hocam büyük ihtimal 8K sistem istiyor. Bütçeye 8K demiş çünkü. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam 8K ya NVIDIA ekran kartlı 16 GB RAM'li bir sistem toplamak istiyorum.
AhmetBabul dedi: Hocam büyük ihtimal 8K sistem istiyor. Bütçeye 8K demiş çünkü. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam 8K ya NVIDIA ekran kartlı 16 GB RAM'li bir sistem toplamak istiyorum.
hidayet eker Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 1.686 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #6 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com NVIDIA ekran kartı zorunlu değilse bunu alın diğer türlü bu bütçede NVIDIA iyi bir sistem alamazsınız.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com NVIDIA ekran kartı zorunlu değilse bunu alın diğer türlü bu bütçede NVIDIA iyi bir sistem alamazsınız.
L Loqsy0917 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 333 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2022 #7 hidayet eker dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com NVIDIA ekran kartı zorunlu değilse bunu alın diğer türlü bu bütçede NVIDIA iyi bir sistem alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitmedi AMD ekran kartından bıktım.
hidayet eker dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com NVIDIA ekran kartı zorunlu değilse bunu alın diğer türlü bu bütçede NVIDIA iyi bir sistem alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Hoşuma gitmedi AMD ekran kartından bıktım.