8.000 TL Ultra-Wide (21:9) Monitör önerisi

Bütçe
8000

Protoss

Kilopat
Daha fazla  
Monitör
UltraWide
Selamlar Technopat ailesi. Temelde coding / programming ile ilgileniyorum, biraz da gaming. Ultrawide (21:9) monitör öneriniz var mıdır?
Benim aklımda şu 2 monitör var:
Gigabyte G34WQC Monitör -itopya'da 7.7k şu an
LG UltraWide 29WN600-W Monitör -bu da 5k civarlarında

Her ne kadar 1. monitör çok güzel olsa da, benim tek sakıncam GIGABYTE markasının TR koluyla ilgili.
Sıkıntı çıkarsa (ki monitörlerde çıkıyor sürekli, biliyorsunuz) halledebilir miyim iyi bir şekilde, teknik servisi nasıl? İtopya olması faydalı olur mu?

Başka ultrawide önerilere de açığım. Max bütçem 8k bantlarında.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merakımdan soruyorum, kodcu olarak ultra wide neden? Yani kodcular genelde yüksek monitor kullanır. ultra wide oyunculara özel bir tasarım ki onlar bile çok beğenmedi.

Hocam 2 monitörün birleşmesi gibi oluyor, aslında kodcular için de çok iyi bence, YouTube'de programming için kullananlar da çok memnun. Ultra-wide aslında oyuncular için değil bence, tam tersine en iyi kullanım amacı coding / productivity (photoshopta, video editingde falan da çok beğeniyorlar) Ekranın yarısını IDE, yarısını browser vb. yapma lüksü productivity açısından müthiş. Oyun oynayanların beğenmeme sebebi çoğu oyunda uyumsuz olması sanırsam (özellikle geçmişte).

Video editing le uğraşan biri olarak bana yükseklik ölümcül bir şekilde gerekli. 2 mönitör yapsan bile yükseklik düşük olacağı için alan çok darlanıyor. Tabiki kişiden kişiye değişir ama kodcular gelende normal mönitörü tan çeviriyorlar, diğer işler için 2. mönitör kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…