Bence çoğu firmanın açgözlülüğü ve kafalarına göre fiyat verme politikası, önemli bir sıkıntı. Bundan 2-3 sene önce, hatta korona bile çıkmadan önce, bir şeyin fiyatı vardı ve benzer fiyatları başka yerlerde bulabiliyordun. Ama son 1-1.5 sene içinde fiyatların birden %300 - 400 artmasından dolayı, firmalar kafalarına göre fiyat veriyorlar. Kar, kar, kar üstüne elde etmek için RTX 4060 Ti gibi bir kartı 30 Bin TL'ye satan siteler var. Bu ister 2. el olsun ister sıfır olsun, bu bir örnektir.
En ucuz Xiaomi BHR4269GL 34" 4 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi BHR4269GL 34" 4 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.278,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Attığınız AOC monitörü kullanıyorum. Fiyatı artar diye 5700TL'den almıştım ama pişman oldum şimdi . Monitör güzel, bir sıkıntısı yok. Ama daha üst monitör kullanmadığım için diğer monitörlerle karşılaştıramam. Eğer çok fazla para harcamak istemiyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz. Ama eğer yeterli paranız varsa daha güzel bir monitör de bakabilirsiniz.
Xiaomi'nin yukarda bahsi geçen 34 inçlik monitörünü aldım. Gerekli kontrolleri vs. yaptım oyunlarda, filmlerde ve kullanım açısından masaüstü uygunluğunu gayet iyi buldum. Ben gayet memnunum şu an.
Xiaomi'nin yukarda bahsi geçen 34 inçlik monitörünü aldım. Gerekli kontrolleri vs. yaptım oyunlarda, filmlerde ve kullanım açısından masaüstü uygunluğunu gayet iyi buldum. Ben gayet memnunum şu an.