8.000 TL'ye anakart ve işlemci önerisi

Junzey

Decapat
Sistemim artık beni yenile diyor. Anakart ve işlemci önerisi istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Pek bu işlerden anlamadığım için sizlere danıştım. Bu arada 4060 ekran kartı, 16 GB DDR4 RAM, 750watt NZXT PSU ve i5 11400F işlemcim var.

Son düzenleme:
Sistemim artık beni yenile diyor. Anakart ve işlemci önerisi istiyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Pek bu işlerden anlamadığım için sizlere danıştım. Bu arada 4060 ekran kartım var.

RAM'iniz DDR5 mi 4 mü? Ayrıca hocam işlemci soğutucunuz var mı?
DDR5 yapsak.
Bunlara geçebilirsiniz işlemci bulamadım daha iyi raminizi söylerseniz ona göre atarım.

Son düzenleme:
RAM'iniz DDR5 mi 4 mü? Ayrıca hocam işlemci soğutucunuz var mı?
DDR4 16 GB RAM var. DDR5'e geçiş yapsam çok para harcar mıyım? Soğutucu için Thermalright kule tipi soğutucum var. Yeni almıştım ama şimdi sıvı soğutmalı aldım, yolda geliyor.

4060 ile kullandığınız şimdiki işlemciniz,ram,psu vs nedir? Ayrıca yeni parçalar için bütçenizi söylerseniz daha net öneriler gelir.

4060 ile kullandığınız şimdiki işlemciniz,ram,psu vs nedir? Ayrıca yeni parçalar için bütçenizi söylerseniz daha net öneriler gelir.
750watt nzxt psu, İşlemcim de i5 11400F ve16GB ram. 8k anakart ve işlemci arıyorum.

DDR4 16 GB RAM var. DDR5'e geçiş yapsam çok para harcar mıyım? Soğutucu için Thermalright kule tipi soğutucum var. Yeni almıştım ama şimdi sıvı soğutmalı aldım, yolda geliyor.

Hocam o RAM'leri satıp DDR5 geçebilirsiniz attıklarımla beraber ya da şöyle DDR4 olur yine.

750watt nzxt psu, İşlemcim de i5 11400F ve16GB ram. 8k anakart ve işlemci arıyorum.

Ryzen 5600 ile Ryzen 5 8400F çok fark var mı? hangisi daha iyi? uzun süre götürmesini istiyorum.

Ryzen 5 5600 ile Ryzen 5 8400F çok fark var mı? hangisi daha iyi? uzun süre götürmesini istiyorum.

13k ile 7500f, ddr5 anakart ve 32 gb ddr5 ramli sisteme geçebilirsiniz.Bence bütçenizi 13 14k yapıp sonra sisteminizi yeni parçalarla güncelleyin.Fps oyunları için amd işlemciler çok daha iyi oluyor.Benim bütçem fazla olmadığı için 8k civarına 12400f, 16 gb ddr5 ram ve h610m-k ddr5 anakarta geçtim.

Hocam bütçesi olsa 7500F yazacaktım ama yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…