Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 15 Eylül 2023 #11 420957 dedi: Hocam hiç telefon veya tabletten slayt yapmadım. O yüzden bilmiyorum. Slayt yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz? İşlem gücü olarak kesinlikle karşılar ama bunun uygulaması tablet veya telefonlarda var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende hiç bakmadım o yüzden sormuştum ama bir araştırma yapayım.
420957 dedi: Hocam hiç telefon veya tabletten slayt yapmadım. O yüzden bilmiyorum. Slayt yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz? İşlem gücü olarak kesinlikle karşılar ama bunun uygulaması tablet veya telefonlarda var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende hiç bakmadım o yüzden sormuştum ama bir araştırma yapayım.
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 15 Eylül 2023 #12 Mylne dedi: Hocam bende hiç bakmadım o yüzden sormuştum ama bir araştırma yapayım. Genişletmek için tıkla... Çok eskiden PowerPoint'ten slayt yapıyorduk hocam. PowerPoint uygulaması MatePad 11'de varmış.
Mylne dedi: Hocam bende hiç bakmadım o yüzden sormuştum ama bir araştırma yapayım. Genişletmek için tıkla... Çok eskiden PowerPoint'ten slayt yapıyorduk hocam. PowerPoint uygulaması MatePad 11'de varmış.
Mylne Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 585 15 Eylül 2023 #13 420957 dedi: Çok eskiden PowerPoint'ten slayt yapıyorduk hocam. PowerPoint uygulaması MatePad 11'de varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tablet HUAWEI MatePad 11.5 inch 2023 | Şimdi Satın Al artı olarak kalem nasıl olur? Olursa kalem ne önerirsiniz?
420957 dedi: Çok eskiden PowerPoint'ten slayt yapıyorduk hocam. PowerPoint uygulaması MatePad 11'de varmış. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tablet HUAWEI MatePad 11.5 inch 2023 | Şimdi Satın Al artı olarak kalem nasıl olur? Olursa kalem ne önerirsiniz?