8.000 TL'ye IPS monitör önerisi

sabbahhasan

Yoctopat
Daha fazla  
Selam.

27 inç 2K alacaktım fakat 8.000 TL'ye çok seçeneğim bulunmuyor bunun yerine 24,5 inç 8.000 TL'ye kadar monitör önerisine ihtiyacım var bu karar değişikliğine iten oyun tercihlerim oldu diyebilirim genelde CS2, Valorant, LoL, arenabreakout, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum bu yüzden böyle olması daha mı mantıklı diye düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz? RX 9060XT Ryzen 5 7500F sisteme sahibim şu an oyunlarda ne gibi FPS değeri veriyor bilgim yok montitör olmadığı için deneme sürecim olmadı + 27 inç monitör boyutu ile 24,5 arasında devasa bir boyut farkı var mı kestiremiyorum. Bana monitör önerisi yapabilir misiniz?

Çok anlamıyorum ama özellikleri şuna yakın olursa sevinirim;
-IPS
-180 200 Hz tatmin edici olması yeterli fazlası da olabilir sorun yok.
-Görüntü kalitesi yani renk vb. çok kötü olmasın.
-E-spor üzerine kullanmayacağım.

(Farklı olarak da 2K 27inc sisteme uygun olur mu çok fazla FPS kaybı yaşatır mı bu tarz bilgiye hiç sahip değilim bu tarz istiyordum "Koorui 27 G2721p 1ms" olanı düşünüyordum fakat çok fazla bilgi bulamadım ve tek satıcı olduğu için emin değilim. Siz olsanız nasıl yapardınız ne tercih ederdiniz yardımcı olursanız sevinirim.)

Selam.

27 inç 2K alacaktım fakat 8.000 TL'ye çok seçeneğim bulunmuyor bunun yerine 24,5 inç 8.000 TL'ye kadar monitör önerisine ihtiyacım var bu karar değişikliğine iten oyun tercihlerim oldu diyebilirim genelde CS2, Valorant, LoL, arenabreakout, GTA 5 gibi oyunlar oynuyorum bu yüzden böyle olması daha mı mantıklı diye düşünüyorum siz ne düşünüyosunuz? RX 9060XT Ryzen 5 7500F sisteme sahibim şu an oyunlarda ne gibi FPS değeri veriyor bilgim yok montitör olmadığı için deneme sürecim olmadı + 27 inç monitör boyutu ile 24,5 arasında devasa bir boyut farkı var mı kestiremiyorum. Bana monitör önerisi yapabilir misiniz?

-IPS

(Farklı olarak da 2K 27inc sisteme uygun olur mu çok fazla FPS kaybı yaşatır mı bu tarz bilgiye hiç sahip değilim bu tarz istiyordum "Koorui 27 G2721p 1ms" olanı düşünüyordum fakat çok fazla bilgi bulamadım ve tek satıcı olduğu için emin değilim. Siz olsanız nasıl yapardınız ne tercih ederdiniz yardımcı olursanız sevinirim.)
24 inch olması FPS türü oyunlar için iyi olur hocam.

Selam.

-IPS

Hepsini okumadım kusura bakmayın ancak bütçenizi biraz aşıp bunu alırsanız işinizi görür.

@bluerr müsaitsen bi konuya bakabilir misin?

Hepsini okumadım kusura bakmayın ancak bütçenizi biraz aşıp bunu alırsanız işinizi görür.

Teşekkürler. 2K için sistem yeterli mi tam kestiremiyorum bende çok 2K istiyorum aslında
Senin önerdiğin ile bu kooriu arasında ne gibi fark var

Koorui 27" G2721P 1ms 200Hz HDMI​

Senin tercihin nasıl olurdu fiyat bandını 9'a çıkarabilirim 2K görüntüyü sistemim destekler mi? Ondan emin olamıyorum RX 9060XT R5 7500F mevcut.

2K için gayet iyi. Ekran kartın 16 GB değil mi? Bu arada dediğin monitör daha ucuzsa ona da bakabilirsin bütçeni aşmadan yakın performans alırsın.

Sapphire Pulse 16 GB monitör konusu çok kararsız bırakıyor maalesef.

2K için uygun hocam. Almışken iyi ekran kartı almışsın bence pişman olmazsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p ile 1440p çözünürlükleri birlikte deneyen kanallara da bakabilirsin farkları görmek için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı