8.000 TL'ye kadar F/P televizyon önerisi

BearThunder

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

32" veya daha büyük bir televizyon arayışındayım. PS5 aldım fakat monitörde oynarken zevk alamıyorum. Onvo TV bunu alacaktım fakat yorumları bayağı kötü. Maksimum 7-8k TL olacak şekilde F/P TV önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Bu bütçeye TV alınacaksa ikinci el seçeneklerini de değerlendirin derim.

Ben de satıcının Amazon olduğu modeli aldım umarım ikimiz de memnun kalırız. Eğer eline ulaştıysa memnun musun?
Satıcının amazon olduğu model önceki serinin ürünü. Yeni üretimlerin seri numarası upxuf oluyor.

Satıcının amazon olduğu model önceki serinin ürünü. Yeni üretimlerin seri numarası upxuf oluyor.
Ne farkı var hocam?

Ben de satıcının Amazon olduğu modeli aldım umarım ikimiz de memnun kalırız. Eğer eline ulaştıysa memnun musun?
Şehir dışındayım daha deneyimleyemedim Eğer yenisiyle arasında büyük bir fark varsa iade edip yenisini alırım. Sen memnun musun?

Ne farkı var hocam?

Şehir dışındayım daha deneyimleyemedim Eğer yenisiyle arasında büyük bir fark varsa iade edip yenisini alırım. Sen memnun musun?
Amazon.com.tr
en günceli 2024 üretim olarak bu geliyor. İşletim sistemi aynı fakat versiyonu tizen 8.0 olarak geliyor. Bluetooth 5.2 ve 65 watlık bir güç çıkışı bulunuyor. güç çıkışı diğer modellerde de bulunuyor olabilir.

Yani ben şuan 2022 olanını kullanıyorum. Maç yayınlarında yayıncı farkından mı neden bilmiyorum beinsportta ghosting yokken trt veya başka yayınlarda ghosting sorunu ortaya çıkıyor. Onun haricinde dizi film için henüz bir dezavantajını göremedim. Şuana kadar da sadece Fifa denedim onu da sorunsuz çalıştırdı. Ara ara çökmeleri oluyor. Cihazı sıfırlamak zorunda kalıyorum onun dışında güzel bir ürün. Fiyat performans anlamında zaten rakipsiz olduğundan tavsiye ederim.

2022 sürümünü iade ettim. 2024 sürümünü sipariş verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…