H Hurycane Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 Bütçem 8000 TL başlıktaki gibi bir kulak üstü kablosuz kulaklık arıyorum hem oyunda ses kasmada beni üzmeyecek hem de dışarı da kaba durmayacak. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2025
Bütçem 8000 TL başlıktaki gibi bir kulak üstü kablosuz kulaklık arıyorum hem oyunda ses kasmada beni üzmeyecek hem de dışarı da kaba durmayacak.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #2 STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek i www.mediamarkt.com.tr Bu işinizi görecektir bence şık duruyor kaba durmaz ve kaliteli
STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek i www.mediamarkt.com.tr Bu işinizi görecektir bence şık duruyor kaba durmaz ve kaliteli
H Hurycane Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #3 embraceit dedi: STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek i www.mediamarkt.com.tr Bu işinizi görecektir bence şık duruyor kaba durmaz ve kaliteli Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Bu kulaklığa ses kalitesi vs kötü denmiş acaba kullanan birisi var mı veya dediğim özelliklerde başka bir kulaklık öneren var mı? Son düzenleme: 28 Şubat 2025
embraceit dedi: STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt STEELSERIES Arctis Nova 7 Wireless X-Box Edition Gaming Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek i www.mediamarkt.com.tr Bu işinizi görecektir bence şık duruyor kaba durmaz ve kaliteli Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Bu kulaklığa ses kalitesi vs kötü denmiş acaba kullanan birisi var mı veya dediğim özelliklerde başka bir kulaklık öneren var mı?