8.000 TL'ye Samsung LS43BM700UUXUF alınır mı?

Bütçe
8.000

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Samsung M7 43"

Sizce bu ekran alınır mı? PC'de kullanmak istiyorum. Ara sıra hikaye oyunları, LoL falan da oynarım asıl niyetim film, dizi, anime belki ileride olursa konsol için. Şu an kullandığım monitör LG 27GL83a. 27 inch 2K IPS 144Hz. Çok fark eder mi ondan buna geçince? Attan inip eşeğe binmiş gibi mi olurum yoksa farkı anlamaz mıyım sizce? Boyutundan ve televizyon gibi kullanılmasından dolayı da aslında hoşuma gitmişti. Muadilleri varsa onlara da bakabilirim. Teşekkür ederim.

4ms gözüme yüksek geldi FPS oyunlarında gerçekten hissedeceğinizi düşünüyorum

VA panel ve 60 Hz ve de 4 ms.

Attan inip el arabasına binmiş olursun. Bilgisayardaki oyunlar için alınmaz. PlayStation'da zaten grafik ayarları özelleştirilemiyor. Parana yazık bence.

İleride televizyon niyetine kullanacaksan alınır. Elindeki monitörü satmadan alma imkanın varsa pek düşünmeden al bence.

İkincil olarak alınıp ileride televizyon oalrak kullanma amcı varsa alınır sadece. Bunların dışında artısı yok.

Öyle olursa sıkıntı yok lakin arkadaş sanırım monitörden geçmeyi düşünüyor

Öyle olursa sıkıntı yok lakin arkadaş sanırım monitörden geçmeyi düşünüyor

Mantıksız olur. Elindekini satmadan alırsa olabilir ama elindekini satıp almasın kesinlikle.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Ben almamaya karar verdim yorumlarınızda sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…