8.000 TL'ye sistem önerisi

8000TL'ye sistem önerisi APU olabilir fark etmez.

İkinci el veya APU sistem toplanabilir. Eğer APU toplarsan ileride ekran kartı ekleyip 2. el olarak toplayacağın sitemden çok daha yüksek performans da elde edebilirsin. Yok eğer ilerde ekleme yapamam diyorsan ikinci ele bak.

PSU'yu High Power yap.

1x8 GB RAM kullanılmış.😑

8000TL'ye sistem önerisi APU olabilir fark etmez.

(DVI kullanacaksan "HDV" ibareli anakartı al.)

Screenshot_69.png

Kasayı bu tarz bir şey alabilirsin ayrıca SSD önerisinde bulunmuyorum kendi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak seçersin.

Burası 6600TL civarında kalan paranla monitör al yok eğer bütçeni tamamlamak istersen anakart kısmını B550 yapıp daha düzgün kasa ve PSU alabilirsin.

Benim düşüncem böyle.

Son düzenleme:
İkinci el veya APU sistem toplanabilir. Eğer APU toplarsan ileride ekran kartı ekleyip 2. el olarak toplayacağın sitemden çok daha yüksek performans da elde edebilirsin. Yok eğer ilerde ekleme yapamam diyorsan ikinci ele bak.

1x8 GB RAM kullanılmış.😑

Eki Görüntüle 1805315

Kasayı bu tarz bir şey alabilirsin ayrıca SSD önerisinde bulunmuyorum kendi ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak seçersin.

Burası 6600TL civarında kalan paranla monitör al yok eğer bütçeni tamamlamak istersen anakart kısmını B550 yapıp daha düzgün kasa ve PSU alabilirsin.

Benim düşüncem böyle.
Sectiginiz PSU C4.

@Merdo34 hocam yaparsan sen yaparsin bu isi :)

1x8 GB RAM kullanılmış.😑

Eki Görüntüle 1805315

Benim düşüncem böyle.
monitör var

@BOSSYAUSSA
8.1K tutuyor.
2.el 2-3 fanlı mesh bir kasa alınırsa maliyet azaltılabilir.

@BOSSYAUSSA
8.1k tutuyor.
2.el 2-3 fanlı mesh bir kasa alınırsa maliyet azaltılabilir.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı