8.000 TL'ye sistem önerisi

Mustovac

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, elimde biraz birikmiş param var çok yüksek değil biliyorum, fakat abartılı beklentilerim yok. Fiyatta esnemeler olabilir. Sistem önerileri rica ediyorum sizden. APU da olabilir.
Not: Elimde güç kaynağı var.

Dostum 8000TL ile bilgisayar toplasanda seni fazla götürmez.

Ya biliyorum çok düşük bir bakiye olduğunu fakat çok yüksek donanım isteyen oyunlar oynamıyorum CS2 tarzı oyunlarda 60 FPS stabil oynatması bile yeterli benim. Ya da elime para geçtikçe tek tek parçaları da alabilirim.

Merhaba, elimde biraz birikmiş param var çok yüksek değil biliyorum, fakat abartılı beklentilerim yok. Fiyatta esnemeler olabilir. Sistem önerileri rica ediyorum sizden. APU da olabilir.
Not: Elimde güç kaynağı var.

Hocam üstüne 3-4 bin TL civarı para eklerseniz APU sistem alabilirsiniz gelecekte de 2. el bir ekran kartı takviyesiyle güzel olur.

Bakmadım ama sizin için biraz göz gezdireyim, hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Çok teşekkürler İstanbul da yaşıyorum.

Hocam üstüne 3-4 bin TL civarı para eklerseniz APU sistem alabilirsiniz gelecekte de 2. el bir ekran kartı takviyesiyle güzel olur.

Şu an imkanım yok fakat sistem önerirseniz parçaları elime para geçtikçe tek tek alma gibi bir fikrim de var.

Ya biliyorum çok düşük bir bakiye olduğunu fakat çok yüksek donanım isteyen oyunlar oynamıyorum CS2 tarzı oyunlarda 60 FPS stabil oynatması bile yeterli benim. Ya da elime para geçtikçe tek tek parçaları da alabilirim.

Ben olsam paramı boşa akıtmam. Eğer okuyorsan yazın çalışıp üstüne para eklemek daha doğru olur. 25000TL toplayıp kendime 3060 Ti ekran kartına sahip bilgisayar alır çoğu oyunu oynarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı