SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 696 Çözümler 1 Bugün 17:40 #1 Amazon'dan indirimde bunları aldım ikisi 8000 TL tuttu 6 taksit DeathAdder v3'ü laptop için aldım. Sizce nasıl fiyat? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Amazon'dan indirimde bunları aldım ikisi 8000 TL tuttu 6 taksit DeathAdder v3'ü laptop için aldım. Sizce nasıl fiyat? Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 6.596 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Sennheiser HD450 Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Bugün 17:46 #2 SENTOKI dedi: Amazon'dan indirimde bunları aldım ikisi 8000 TL tuttu 6 taksit DeathAdder v3'ü laptop için aldım. Sizce nasıl fiyat? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... DV3 kronik scroll sorunlu. Viper v3 hakkında bilgim yok.
SENTOKI dedi: Amazon'dan indirimde bunları aldım ikisi 8000 TL tuttu 6 taksit DeathAdder v3'ü laptop için aldım. Sizce nasıl fiyat? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... DV3 kronik scroll sorunlu. Viper v3 hakkında bilgim yok.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 4.189 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:48 #3 Michael_Kaiser dedi: DV3 kronik scroll sorunlu. Viper v3 hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Onda da kronik sorunu çözselerde scrollun diğer sorunları devam ediyor. DAV4 Pro hariç Razer alınmaz şu anda.
Michael_Kaiser dedi: DV3 kronik scroll sorunlu. Viper v3 hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Onda da kronik sorunu çözselerde scrollun diğer sorunları devam ediyor. DAV4 Pro hariç Razer alınmaz şu anda.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.257 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:58 #4 Razer tavsiye eden bayadir gormuyordum. Ama yine de 4k bandinda kafa tutacak guzel fareler var piyasada.
Razer tavsiye eden bayadir gormuyordum. Ama yine de 4k bandinda kafa tutacak guzel fareler var piyasada.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 992 Çözümler 5 Bugün 18:08 #5 SENTOKI dedi: Amazon'dan indirimde bunları aldım ikisi 8000 TL tuttu 6 taksit DeathAdder v3'ü laptop için aldım. Sizce nasıl fiyat? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzel fiyat dostum, en çok tercih edilen mouselerin önünde geliyorlar zaten, profesyonel arenada sık karşılaştığımız mouseler. Hayırlı olsun.
SENTOKI dedi: Amazon'dan indirimde bunları aldım ikisi 8000 TL tuttu 6 taksit DeathAdder v3'ü laptop için aldım. Sizce nasıl fiyat? Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Güzel fiyat dostum, en çok tercih edilen mouselerin önünde geliyorlar zaten, profesyonel arenada sık karşılaştığımız mouseler. Hayırlı olsun.
SENTOKI Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 696 Çözümler 1 Bugün 18:13 #6 Efe KIPKINER dedi: Güzel fiyat dostum, en çok tercih edilen mouselerin önünde geliyorlar zaten, profesyonel arenada sık karşılaştığımız mouseler. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
Efe KIPKINER dedi: Güzel fiyat dostum, en çok tercih edilen mouselerin önünde geliyorlar zaten, profesyonel arenada sık karşılaştığımız mouseler. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam.
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 992 Çözümler 5 Bugün 21:59 #7 SENTOKI dedi: Çok teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Rica ederim dostum.