8.1 İndustry Pro'dan W10'a Geçen Var mı ?

Archie Andrews

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktada belirttiğim gibi 8.1 industry pro kullananlar Windows 10'a sorunsuz geçiş yapan var mı ?

İnternetten kurulum yöneticisini indirdim. Sonra manuel olarak indiriyorum Windows 10 Pro USB belleğe yaz dedim taktım indiriyor bakalım ne olacak. Sanırsam bizler 0'dan format atıcaz

Ben crackli sürüm ile geçtim, aktif olarak duruyor. Bence o dışarıdan yükleme yolu vardı simgeyi, o yapıldığında geçilebilir diye düşünüyorum.

Düzenleme: Windows 10 ISO indirip aktifleştirmeden kullanmaya devam edebilirsiniz.

Zaten burda paylaşmışlardı getirme yolunu onu kullanarak yaptım. Ama şuan tık yok. Bildirim felanda gelmedi.

Bende olmazsa diye burdan Windows 10 aracı indirdim şuan usb'ye iniyor. Bu sitedeki preview veya insider sürüm değildir inşallah. Tam sürüm değil mi ? @Emre can

Embedded sürümde yükseltme yok arkadaşlar. Rezervasyon simgesini getirmek için birkaç yöntem var ancak hiçbiri Windows Update üzerinden Windows 10 yükseltmesi almanızı sağlamıyor.

DreamSpark kataloğuna (eklenirse) Windows Embedded 10'un gelmesini bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…