Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1. Denetim Masasina gidin, oradan
2. Program Ekle - Kaldir oradan
3. Windows Ozelligi Ekle - Kaldir veya Ac-Kapat olabilir
4. Karsiniza cikan ekrandan .net 3.5 i isaretleyip tamam diyerek kuruluma baslayabilirsiniz
Not: Bu islem icin internet gerekli ve .Net 3.5 icerisinde .Net3 ve .Net2 de mevcut zaten.
Türkçeleştirme için özür dilerim uzun zamandan beri İngilizce ve/veya Rusça isletim sistemleri kullandığım için ufak nuans hataları olabilir ama bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum En son hatırladığımda böyle idiler.
İnternet bağlantısı olmayanlar için;
1) Windows 8.1 DVD'sini veya kalıp dosyasını yerleştirin.
2) Komut İstemi'ni (cmd) yönetici olarak çalıştırın.
3) Hangi disk adındaysa ona göre ''X'' yazan yeri değiştirip enterlayın.
4) Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
Örneğin;
F diskindeyse şu şekilde yazın.
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:F:\sources\sxs /LimitAccess
Teşekkürler işe yaradı. Usb yazmadan Daemon tools ile sürücüymüş gibi göstererek yaptım daha pratik oldu. Sorunu yaşayanlar varsa iso'yu bu şekilde de kullanabilirler.