8.1 RTM Türkçe İndirme Sorunu

freetrial

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
2 gündür Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları isimli konunun one drive olan baglantısını indirmeye calısıyorum fakat bir türlü başaramadım ya yogun trafik var tekrar dene diyor yada indir deyince hiçbirşey olmuyor. Google da farklı farklı sitelerden bulmaya calıstım bir türlü indiremedim. Herşeyim hazır bir tek win8.1 x64 rtm türkçe' i indirmem kaldı ,yardımcı olabilecek var mı? 2 gündür araştırıyorum kayde değer birşey elde edemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar zorunlu olarak oradan indireceksiniz diye bir şey yok eğer öğrenci iseniz Microsoft Dreamspark sitesinden ücretsiz Windows 8.1 Industry Pro indirebilirsiniz. Ücretsiz lisans da mevcuttur. İnternet hızına göre değişir. Benim 3 saat içinde bitmişti.

Bana Win8.1 x64 rtm türkçe iso lazım kardeşim yandexe falan yeryere baktım kullanım limiti doldu diyor mesela orda.Direkt indirme linki atabilirsen iyi olur benim gibi indiremeyen arkadaşlar içinde ışık tutumuş oluruz.

Teşekkürler. Hesabı açıp yandex diske kaydet dedim suan indiriyor bilgisayara. İndirme tamamlanınca sitedeki geri kalan adımlarla usb ye depolayıp bilgisayarı boot etmeyi deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı