8.1 Yalnızca bir dil paketine izin verilir sorunu

tayfurbg

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum ve windows dilini ingilizceye cevirmek istiyorum fakat, yalnızca bir dil paketine izin verilir diyor. Lütfen bu konu ile bilginiz varsa paylaşın. Biraz ayrıntılı anlatırsanız sevinirim. Veya video ile anlatsanız daha iyi olur.
İngilizce dil seçeneğini seçiyorum bilgisayarda yüklü olarak gozüküyor ama seçtiğimde yalnızca bir dil paketine izin verilir diyor ve dil değişmiyor. Birincil olarak da ayarladıgım zamanda aynı hata veriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 Single Language mi sürümü ?

1. Gerekli .cab dosyasını C:\lp\ klasörünün altına kopyala, klasörü oluşturman gerekiyor. Windows 8.1 için Türkçe Dosyası = https://www.sendspace.com/file/pnts6q

2. Komut satırını yönetici olarak aç ve aşağıdaki komutları sıra ile çalıştır.

DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp\lp.cab

bcdedit /set {current} locale tr-TR

bcdboot %WinDir% /l tr-TR

3. Regedit ile gereksiz dil dosyalarını kaldırman lazım en-EN gibi ru-RU gibi kullanmak istemediğin dillerin kayıtlarını kaldır. Tek bir dil kalmalı burada tr-TR gibi

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages
4. Bilgisayarı yeniden başlat.

Sana verdiğim örnek Türkçe içinde diğer dillerin kodlarını ve .cab dosyalarını senin araştırıp bulman lazım.

Bunu okudum ben ve yapamadim,o yüzden videolu bi paylaşım yapılmaz mi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yapılamayacak bir şeyi yok ki onun. Bu video yardımcı olur o zaman.

Evet süper sanirim yapacağım işlem.bu ama IP dosyasının İngilizce icin olanını.bulmak kaldı tesekkur ediyorum supersin

Rica ederim Microsoft'un sitesinde bulabilirsin, kolay gelsin.
Baktım ama ben bulamadım verebileceğin link var mi acaba, ben bunu da bulamadım

Buldum.çok tesekkur ederim

Single Language'de lpksetup çalışmaz.

Yukarıda denileni yapacaksın zor birşeyi yok kodları düzenleyip tekrar vereyim.

İngilizce dil paketi Windows 8.1 64 bit: http://fg.v4.download.windowsupdate..._8fa033dd9ab61a528192eaa696088d582f112e68.cab
  1. İndirdiğin .cab dosyasının adını lp.cab olarak değiştir ve C:\ kök dizinine at.
  2. Komut Satırını yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki kodları gir:
    Kod:
    DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp.cab
    bcdedit /set {current} locale en-US
    bcdboot %WinDir% /l en-US
  3. Regedit'i aç ve aşağıdaki anahtara ulaş, orada en-US ve tr-TR göreceksin, tr-TR'a sağ tıkla ver de ve bi yere kaydet, daha sonra tr-TR'yi sil.
    Kod:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\MUI\UILanguages
  4. Bilgisayarı yeniden başlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…