8.1 Yalnızca bir dil paketine izin verilir sorunu

Herşey açığa çıktı şimdi, evet tabiki yönetici olarak yapmazsan komutlar çalışmaz doğal olarak. Ya da bi komut çalışır diğeri çalışmazsa uyumsuzluk yaratırsın.
o zaman tekrar denemekte fayda var, geforce son sürümünü yükledim ama bu içimde kaldı yapmazsam olmaz

o zaman tekrar denemekte fayda var, geforce son sürümünü yükledim ama bu içimde kaldı yapmazsam olmaz

Sanırım bu sefer dogru yoldayım

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    195,6 KB · Görüntüleme: 433
Şimdi diğer kodlar çalıştığı için eski haline getirmen lazım.

Şu komutları çalıştır tekrar: (en-US yaptığın ayarları tekrar tr-TR yapmak için)
bcdedit /set {current} locale tr-TR
bcdboot %WinDir% /l tr-TR

Yaptım bu işlem başarı ile tamamlandı dedi.. Ama beni facebook üzerinden ekleyip daha ayrıntılı bu konu hakkında konuşalım abi.. içimde kalır bu pc böyle kalırsa

Yaptım bu işlem başarı ile tamamlandı dedi.. Ama beni facebook üzerinden ekleyip daha ayrıntılı bu konu hakkında konuşalım abi.. içimde kalır bu pc böyle kalırsa

İndirdiğim dosyayı rardan bi klasöre çıkarıyorum ve o klasöre Ip.cab dosya adını verip C: ye girer girmez oraya yapıştırıyorum.. Ardından Komut sistemini açıp senin dediğin komutları yazıyorum.. Regedit kısmında dediğin gibi tr-Tr dosyasını bi yere kaydettim ama UILanguage bölümünde Ayrıyeten bi us klasörü yok.. Resimde gördüğün gibi.. Buradan sonra tam olarak ne yapacagımı şaşırıyorum

Dosya Ekleri

• Axxdsız.jpg
    303,7 KB · Görüntüleme: 291
Rar'dan çıkar diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Yönergelere uymayınca böyle oluyor.
Sadece indir ve adını lp.cab yap, klasöre çıkarma gibi bişey yok.

Rar'dan çıkar diye birşey söylediğimi hatırlamıyorum. Yönergelere uymayınca böyle oluyor.
Sadece indir ve adını lp.cab yap, klasöre çıkarma gibi bişey yok.

Abi yeni yeni böyle şeylere girisiyorum benim hatam maruz gor regedit kısmında en son ne yapıyoruz orayida ayrıntılı bi anlat abim ya

Komutları girdikten sonra, yani dil paketi sisteme yüklendikten sonra orada en-US ve tr-TR olacak, şu an ingilizce yükleyemediğin için sadece tr-TR olması normal.
Başarılı bi şekilde komutları hallettikten sonra, tr-TR klasörü üzerine sağ tıkla ver seçeneğini seç ve bi isim vererek kaydet, (bunu kaydetmezsen Türkçe'ye dönmen zorlaşır) kaydettikten sonra tr-TR klasörünü sil sadece en-US kalsın, sonra sistemi yeniden başlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…