8-10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10000

TüysüzMentos

Picopat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, benim önceki monitörümde 2 adet ölü piksel (sıkışmış da olabilir) çıktı ve ben de iade ettim. Şimdi yeni monitöre ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum (2K 27 İnç).

Aoc Q27G4X 27" 1 MS 180 HZ IPS HDMI DP QHD Monitör Fiyatları ve Özellikleri rakibi MSI G272QPF E2'ye göre 150 CD daha parlak olduğu için tercih edilmesi daha iyi olur bence. Ama MSI olan modelin kontrast oranı biraz daha iyi.

MSI olanı almayı planlıyordum önceki monitörümü almadan önce. Şimdi biraz daha dolanırken bu TUF modelini buldum önceki modeliminde 24 inç ASUS TUF olmasından ve ondan memnun olduğum için buna kaydı kafam.

Hocam Samsung Odyssey alasım yok ama ekran yenileme hızı mükemmelmiş. Odyssey'lerin çok kötü yorumu ve ghosting sorunu gibi bazı problemleri var diye biliyorum.

MSI olanı almayı planlıyordum önceki monitörümü almadan önce. Şimdi biraz daha dolanırken bu TUF modelini buldum önceki modeliminde 24 inç ASUS TUF olmasından ve ondan memnun olduğum için buna kaydı kafam.

Hocam Samsung Odyssey alasım yok ama ekran yenileme hızı mükemmelmiş. Odyssey'lerin çok kötü yorumu ve ghosting sorunu gibi bazı problemleri var diye biliyorum.
G5 ve öncesi için geçerli sorunlar. Bu modelde yok.

TUF serisi iyi değil hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı