8-10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
10000
Son düzenleme:
Hocam Samsung'u dün 11 k ya alacaktım MSI'ın bir modeli ile arada kalmıştım bugün 9A düştü Samsung direk kaptım 9A çok iyi fiyat.

Hocam Samsung'u dün 11 k ya alacaktım MSI'ın bir modeli ile arada kalmıştım bugün 9A düştü Samsung direk kaptım 9A çok iyi fiyat.
Fiyatına laf yok tamam ama fps oyunları için VA Panel önerilimiyor (ghosting).

Fiyatına laf yok tamam ama FPS oyunları için VA panel önerilimiyor (ghosting).

Bu modelde ghosting yokmuş fazla hocam hatta biri IPS'lere bile taş çıkartıyor demişti. Eğer sevmezseniz onu bunu önerebilirim benim aklımdaki diğer monitör buydu.

Benim aklımdaki şu an bu hocam.

Ghosting testini tam yapamamışsınız, dediğim gibi fps oyunları çoğunlukta olmasa da oynuyorum o yüzden ekranda ghosting istemiyorum. İmkanlarınıza göre inceleme güzel olmuş bu arada elinize sağlık.

Bende de 2 ölü piksel var almadılar iade kaldı elimde 24 inç (benim monitörüm değil öneri olarak attım.)
Eğer 2 hafta geçmediyse her türlü almak zorundalar ama ölü piksel var dediğin için seni uğraştırmadan geri almayacaklar bu yüzden THH falan başvurman gerekir. Eğer ölü pikseli karıştırmadan ben beğenmedim deseydin iade etmiştin monitörü.

Ghosting testini tam yapamamışsınız, dediğim gibi fps oyunları çoğunlukta olmasa da oynuyorum o yüzden ekranda ghosting istemiyorum. İmkanlarınıza göre inceleme güzel olmuş bu arada elinize sağlık.
ghosting yok oldukça araştırdım telefon kamerası 30fps çekiyor pek anlaşılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…