Hocam 40k? 40k bulsam üzerine biraz daha ekleyip elimdeki telefonu satar 24u alırım
Max 25K'lık bir şey lazım bana. Neyse onun için daha sonra konu açarım. Burayı kirletmeyelim. 10k bütçeye dönelim arkadaşa yardımcı olalım.
Hocam 4 yıl önce aldığım bisiklet o. Daha öncesinde 26 inç vardı büyük geliyordu. Satıp bunu almıştım. Ben 24 alın demdim ki. Efes üretimi yok zaten muhtemelen. Diğer modele bakabilir arkadaş.
Bari bunların altına düşme çünkü düşemessin ama bakkaldan iyidir bende zamanında XC150 29HD bindim. Ali dağına tırmanmıştım.
Şu anki bisiklet ile çitayı yükseltip erciyese tırmandım.
Bari bunların altına düşme çünkü düşemessin ama bakkaldan iyidir bende zamanında XC150 29HD bindim. Ali dağına tırmanmıştım.
Şu anki bisiklet ile çitayı yükseltip erciyese tırmandım.
Hocam merhaba hep Kron önermişsiniz diye soruyorum biraz hortlatmış gibi oldum.
Salcano Ng serisi vs. şehir içi kullanıma neden önermiyorsunuz? Bilmediğimden soruyorum.
Antalya şehirdeysen dümdüz yer zaten sahil yol pisikleti al Carraro 228 - 328 veya Mosso lagerda 2227 gibi aklıma gelenler bunlar mtb seni yavaşlatacak uzun yolda ve yoracak.
Carraro Force 720 27,5 Jant 482h 21-v Hd Mat Hakı-yesıl-yesıl-kırmızı Fiyatları ve Özellikleri ben aldım kullandım 1 yıl boyunca hiçbir sıkıntısına rastlamadım. Ağır süren birisiyim, ağırdan kastım merdivenden inme, tek teker yapma ya da yüksek hızla gitme falan ve bunlara karşılık hiçbir problemle rastlamadım 1 yıl boyunca sadece 2 defa lastiği patlattım aksanında hiçbir problem yok jantları sapa sağlam, İtalyan markası olsa gerek.