K Kerem Akbaş Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 15 26 Haziran 2022 #1 İnternetten fiyat performans hazır sistem alacağım, 8-10 K arası bütçe ile fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
İnternetten fiyat performans hazır sistem alacağım, 8-10 K arası bütçe ile fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur.
B BersenTR Picopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 452 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
K Kerem Akbaş Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 15 26 Haziran 2022 #3 BersenTR dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistemi beğendim fakat 10 bin tl altında olursa benim için daha iyi olur.Lol,Cs ve Valorant oynayacağım.
BersenTR dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Sistemi beğendim fakat 10 bin tl altında olursa benim için daha iyi olur.Lol,Cs ve Valorant oynayacağım.