8-10K arası bütçe ile sıfır sistem değil, ikinci el sistemlere bakarsan daha iyi olur. Günümüz için açıkçası düşük bir bütçe o yüzden acil nakite ihtiyacı olan, uyguna iyi sistem kovalamak daha mantıklı.8-10 k arası hazır kasa önerecek var mı? Valorant CS tarzı oyunlar için. Hikaye oyunları oynamıyorum.
8-10 k arası hazır kasa önerecek var mı? Valorant CS tarzı oyunlar için. Hikaye oyunları oynamıyorum.
8K bütçeyle apu alınmaz.APU sistemlere göz atmanız daha mantıklı olacaktır.
Biraz daha önce konu acsaydin keşke. Bu bütçeyle maalesef 2.el toplayabilirsin @207061 Hocama bir bakin derim.8-10 k arası hazır kasa önerecek var mı? Valorant CS tarzı oyunlar için. Hikaye oyunları oynamıyorum.
Bu fiyat aralığına buna benzer sistemleri kovalayabilirsin. 720P gibi bir kalitede rahatlıkla 120 üstünde fps değerlerini yakalarsın. Acil ihtiyacın yoksa eğer günde bir-iki defa girip acil satmaya çalışan insanları kovalayıp 11K gibi bir sistemi pazarlıkla 10K-10500TL gibi bir rakama almaya çalışabilirsin.8-10K arası bütçe ile sıfır sistem değil, ikinci el sistemlere bakarsan daha iyi olur. Günümüz için açıkçası düşük bir bütçe o yüzden acil nakite ihtiyacı olan, uyguna iyi sistem kovalamak daha mantıklı.
APU sistemlere göz atmanız daha mantıklı olacaktır.
Evet ama apu sistem pek önermiyorum. İlerleyen zamanlara dolar kuru ne olacak belli değil. Arkadaşın ayırdığı bütçeyi baz alarak ilerleyen zamanlarda orta segment bir ekran kartına 10K vermesinin zor olacağını düşünüp ikinci ele başvurma durumu var. Onlara da açıkçası pek güven olmuyor.APU sistemler dolar sabitken mantıklıydı, bir süre para biriktirip ekran kartı alıyordun, aslında şu anda dolar kuruna göre bilgisayarlar hele ki bu hazır sistemler bayağı bir ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.