8 - 10 Bin TL arası sistem toplama önerisi

YouTube üzerinden sistem dizen kanalları takip et bazen 10.000 TL civarına RX6600 sistemler yapabiliyorlar onlardan biri işini görecektir yoksa o fiyata oyun oynatan bir sistem sıfır olarak zor.
3-4 gün önce açmış olsaydın konuyu 10k civarına RX6600 ve 12K civarına RX 6650 XT ekran kartlı sistemler vardı. Şu anda 15k olmuştur fiyatları muhtemelen.

8-10 k arası hazır kasa önerecek var mı? Valorant CS tarzı oyunlar için. Hikaye oyunları oynamıyorum.
8-10K arası bütçe ile sıfır sistem değil, ikinci el sistemlere bakarsan daha iyi olur. Günümüz için açıkçası düşük bir bütçe o yüzden acil nakite ihtiyacı olan, uyguna iyi sistem kovalamak daha mantıklı.

2. el düşünürseniz
b350 mk Asus anakart,
ryzen 2400g ya da 2600 işlemci,
16gb ram ve
RX570 ya da MSI 1660 6gb ekran kartı
bulmanıza yardımcı olabilirim. Hepsi sağlam çalışır durumda. Bazılarını ben bazılarını arkadaşım satıyor. Sizin almanız gereken ise HDD ve kasa olur ki bütçenize de rahat sığar.

8-10K arası bütçe ile sıfır sistem değil, ikinci el sistemlere bakarsan daha iyi olur. Günümüz için açıkçası düşük bir bütçe o yüzden acil nakite ihtiyacı olan, uyguna iyi sistem kovalamak daha mantıklı.
Bu fiyat aralığına buna benzer sistemleri kovalayabilirsin. 720P gibi bir kalitede rahatlıkla 120 üstünde fps değerlerini yakalarsın. Acil ihtiyacın yoksa eğer günde bir-iki defa girip acil satmaya çalışan insanları kovalayıp 11K gibi bir sistemi pazarlıkla 10K-10500TL gibi bir rakama almaya çalışabilirsin.

APU sistemler dolar sabitken mantıklıydı, bir süre para biriktirip ekran kartı alıyordun, aslında şu anda dolar kuruna göre bilgisayarlar hele ki bu hazır sistemler bayağı bir ucuz.
Evet ama apu sistem pek önermiyorum. İlerleyen zamanlara dolar kuru ne olacak belli değil. Arkadaşın ayırdığı bütçeyi baz alarak ilerleyen zamanlarda orta segment bir ekran kartına 10K vermesinin zor olacağını düşünüp ikinci ele başvurma durumu var. Onlara da açıkçası pek güven olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı