8-10 bin TL manyetik klavye önerisi

mahmutakr

Yoctopat
Daha fazla  
8-10 k fiyatta manyetik switch %75 klavye önerisi istiyorum. 10-12'ye kadar çıkarım fiyatta.

Manyetik switch değil ama aradığın tüm özellikeri bulabileceğin klavye;

Manyetik switchler gibi ayarlanabilir basım noktası (0.1 mm - 4.0 mm), Rapid Trigger ve Snap Tap gibi. Yani teknoloji farklı olsa da sunduğu performans ve işlevsellik manyetik klavyelerle aynıdır.

Merhaba hocam, 8-10k bütçe ile Akko mod007b HES. (santorini veya benzer varyantlar) tavsiye edebilirim. Tri-mode kablosuz, gasket Mount ve yazılımı gayet başarılı. Daha uygun fiyata premium his veriyor.

Merhaba hocam, 8-10k bütçe ile Akko mod007b HES. (santorini veya benzer varyantlar) tavsiye edebilirim. Tri-mode kablosuz, gasket Mount ve yazılımı gayet başarılı. Daha uygun fiyata premium his veriyor.

Hocam öncelikle teşekkür ederim söylediğin klavyeyi araştırdım ve güzel olduğu kanısına vardım mekanik ve manyetik arasında oluşan farklar nedir ve manyetik yerine aynı fiyata mekanik alsam nasıl olur? Gördüğüm kadarıyla aralarındaki fark FPS oyunlarinda belli oluyormus fikrini almak isterim.

Çok guzel klavye ama kablosuz istediğimi belirtmemisim kablosuz olanlardan tavsiye eder misiniz?

Manyetik Switch'ler mıknatıs/sensör ile çalışıyor, aşınma yok, tepkisi hızlı ve uzun ömürlü hocam. Mekanik Switch'ler ise fiziksel temasla, daha fazla his ve modlama seçeneği var. FPS oyunlarında manyetik biraz daha hızlı tepki verebilir ama mekanik de gayet iyidir, tamamen neyi önceliklediğine bağlı.

Çok guzel klavye ama kablosuz istediğimi belirtmemisim kablosuz olanlardan tavsiye eder misiniz?
Manyetiklerde çok fazla kablosuz tercih edilmiyor hocam genelde, tam performans için çoğu kablolu üretiliyor zaten. Yine de kablosuz istiyorsan aklıma gelenleri ekleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…