ssiletisim Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 62 23 Kasım 2022 #1 8-10 bin bütçem var. Masaüstü bilgisayar alacağım nereden ve nasıl almam gerektiğini bilmiyorum. Orta düzey zorluk çıkartmayacak bir bilgisayar istiyorum.
8-10 bin bütçem var. Masaüstü bilgisayar alacağım nereden ve nasıl almam gerektiğini bilmiyorum. Orta düzey zorluk çıkartmayacak bir bilgisayar istiyorum.
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #2 Hocam bu sisteme bakabilirsin DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Eğer ayın 25 ine kadar bekleyebilirsen YouTuber'ların kampanyalı sistemler tanıtacağını düşünüyorum.
Hocam bu sisteme bakabilirsin DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Eğer ayın 25 ine kadar bekleyebilirsen YouTuber'ların kampanyalı sistemler tanıtacağını düşünüyorum.
ssiletisim Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 62 23 Kasım 2022 #3 cekicek dedi: Hocam bu sisteme bakabilirsin DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Eğer ayın 25 ine kadar bekleyebilirsen YouTuber'ların kampanyalı sistemler tanıtacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu site güvenilir değil mi?
cekicek dedi: Hocam bu sisteme bakabilirsin DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Eğer ayın 25 ine kadar bekleyebilirsen YouTuber'ların kampanyalı sistemler tanıtacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu site güvenilir değil mi?
cekicek Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2022 #4 ssiletisim dedi: Hocam bu site güvenilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam aklımdaki siteleri sayayım İtopya, teblion, gencergaming, gamingentr genelde bu sitelerde iyi sistemler oluyor.
ssiletisim dedi: Hocam bu site güvenilir değil mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir hocam aklımdaki siteleri sayayım İtopya, teblion, gencergaming, gamingentr genelde bu sitelerde iyi sistemler oluyor.
ssiletisim Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 62 23 Kasım 2022 #5 cekicek dedi: Güvenilir hocam aklımdaki siteleri sayayım İtopya, teblion, gencergaming, gamingentr genelde bu sitelerde iyi sistemler oluyor Genişletmek için tıkla... cekicek dedi: Güvenilir hocam aklımdaki siteleri sayayım İtopya, teblion, gencergaming, gamingentr genelde bu sitelerde iyi sistemler oluyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam
cekicek dedi: Güvenilir hocam aklımdaki siteleri sayayım İtopya, teblion, gencergaming, gamingentr genelde bu sitelerde iyi sistemler oluyor Genişletmek için tıkla... cekicek dedi: Güvenilir hocam aklımdaki siteleri sayayım İtopya, teblion, gencergaming, gamingentr genelde bu sitelerde iyi sistemler oluyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam