kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 14.582 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:10 #21 Cyra dedi: Evet bir de HDMI 2.1 yok AOC de. Hepsiburada'da 6 taksit var vadesiz ölü piksel çıkarsa iade imkanın var değil mi hocam Lenovo için. Genişletmek için tıkla... Saticiyada bagli, ugrastirabilir. Bazi saticilar inat edip almiyor THH'ye basvurmaniz gerekiyor. Bu yuzden MediaMarkt'tan alinmasini oneriyoruz.
Cyra dedi: Evet bir de HDMI 2.1 yok AOC de. Hepsiburada'da 6 taksit var vadesiz ölü piksel çıkarsa iade imkanın var değil mi hocam Lenovo için. Genişletmek için tıkla... Saticiyada bagli, ugrastirabilir. Bazi saticilar inat edip almiyor THH'ye basvurmaniz gerekiyor. Bu yuzden MediaMarkt'tan alinmasini oneriyoruz.
Cyra Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:11 #22 kxy dedi: Saticiyada bagli, ugrastirabilir. Bazi saticilar inat edip almiyor THH'ye basvurmaniz gerekiyor. Bu yuzden MediaMarkt'tan alinmasini oneriyoruz. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan attığınız Samsung'u alsam Amazon'da iade olur diye düşünüyorum.
kxy dedi: Saticiyada bagli, ugrastirabilir. Bazi saticilar inat edip almiyor THH'ye basvurmaniz gerekiyor. Bu yuzden MediaMarkt'tan alinmasini oneriyoruz. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan attığınız Samsung'u alsam Amazon'da iade olur diye düşünüyorum.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 14.582 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 23:12 #23 Cyra dedi: Amazon'dan attığınız Samsung'u alsam Amazon'da iade olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet iade olur. Amazon musteri memnuniyetine cok onem veriyor. G65B mukemmel bir monitordur.
Cyra dedi: Amazon'dan attığınız Samsung'u alsam Amazon'da iade olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Evet iade olur. Amazon musteri memnuniyetine cok onem veriyor. G65B mukemmel bir monitordur.