tomey Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 593 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #11 5600 detayını okumadım teşekkürler ama şu anki haliyle %20 oranında darboğaz yapıyor. Kaan Diktaş dedi: 2 ay boyunca kurtarır normalde sağlam darboğaz yapar ama 2 ay idare edersiniz. Darboğaz yapacak diye karttan vazgeçmesine gerek yok adam 5600 yapacağım 2 ay içerisinde diyor 2 ay idare eder merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
5600 detayını okumadım teşekkürler ama şu anki haliyle %20 oranında darboğaz yapıyor. Kaan Diktaş dedi: 2 ay boyunca kurtarır normalde sağlam darboğaz yapar ama 2 ay idare edersiniz. Darboğaz yapacak diye karttan vazgeçmesine gerek yok adam 5600 yapacağım 2 ay içerisinde diyor 2 ay idare eder merak etmeyin. Genişletmek için tıkla...
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 18 Şubat 2024 #12 tomey dedi: 5600 detayını okumadım teşekkürler ama şu anki haliyle %20 oranında darboğaz yapıyor. Genişletmek için tıkla... O sitelere inanmayın yalan dolan hepsi.
tomey dedi: 5600 detayını okumadım teşekkürler ama şu anki haliyle %20 oranında darboğaz yapıyor. Genişletmek için tıkla... O sitelere inanmayın yalan dolan hepsi.
S Sanalask Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #13 tomey dedi: İşlemcin ne yazık ki kurtarmıyor RX 6600 alabilirsin darboğaz yapmayacağını düşünüyorum yine de kontrol edeyim darboğaz yapıyorsa eklerim sitenin linkini. Genişletmek için tıkla... Size zahmet hocam. Rx6600 biri sıfır satıyor 6k ya fiyat iyi ise o karta alınır mı Kaan Diktaş dedi: O sitelere inanmayın yalan dolan hepsi. Genişletmek için tıkla... 2 ay kadar idare ediyorsa çokta cpu yükseltmiş olurum . Yalnız bir şey daha sormak istiyorum. Psu Sharkoon 650w yeterli olur mu ?
tomey dedi: İşlemcin ne yazık ki kurtarmıyor RX 6600 alabilirsin darboğaz yapmayacağını düşünüyorum yine de kontrol edeyim darboğaz yapıyorsa eklerim sitenin linkini. Genişletmek için tıkla... Size zahmet hocam. Rx6600 biri sıfır satıyor 6k ya fiyat iyi ise o karta alınır mı Kaan Diktaş dedi: O sitelere inanmayın yalan dolan hepsi. Genişletmek için tıkla... 2 ay kadar idare ediyorsa çokta cpu yükseltmiş olurum . Yalnız bir şey daha sormak istiyorum. Psu Sharkoon 650w yeterli olur mu ?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 18 Şubat 2024 #14 Sanalask dedi: Size zahmet hocam. Rx6600 biri sıfır satıyor 6k ya fiyat iyi ise o karta alınır mı 2 ay kadar idare ediyorsa çokta cpu yükseltmiş olurum . Yalnız bir şey daha sormak istiyorum. Psu Sharkoon 650w yeterli olur mu ? Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
Sanalask dedi: Size zahmet hocam. Rx6600 biri sıfır satıyor 6k ya fiyat iyi ise o karta alınır mı 2 ay kadar idare ediyorsa çokta cpu yükseltmiş olurum . Yalnız bir şey daha sormak istiyorum. Psu Sharkoon 650w yeterli olur mu ? Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
S Sanalask Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #15 Kaan Diktaş dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam