8-10 bin TL'ye telefon önerisi

• Konuyu başlatan TRgt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 229

TRgt

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Karar veremedim ve öneri almak istedim. Telefon gündelik kullanıma uygun olsun ve fiyatına göre kamerası iyi olması önemli. Oyun vs oynamayacak. Bütçe belirttiğim gibi maksimum 10 bin TL. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung A16 bakındım ben de evet karar kılmıştım hatta ama donma sorunlarından bahsetmişler arayüzde falan. 4gb versiyonda mi acaba öyle. Bir de redmi 13 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kesin olmamakla beraber kağıt üzerinde A16'ya göre birazcık güçsüz kalıyor onun dışında size kalmış A16'nın tasarımı biraz eski duruyor. 8/128 ya da 8/256 modelini alırsanız performans sorunu yapamayacağınızı düşünüyorum. Ancak cihazdan beklentiniz de önemli. Büyük şeyler beklememek gerek diye düşünüyorum.

Kesin olmamakla beraber kağıt üzerinde A16'ya göre birazcık güçsüz kalıyor onun dışında size kalmış A16'nın tasarımı biraz eski duruyor. 8/128 ya da 8/256 modelini alırsanız performans sorunu yapamayacağınızı düşünüyorum. Ancak cihazdan beklentiniz de önemli. Büyük şeyler beklememek gerek diye düşünüyorum.
Yok büyük bir beklenti yok ya fiyat bandı belli zaten. Stabil olması önemlidir benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı