8-12 bin TL arası hangi tableti alınır?

Emirhan.963

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, tablet almak istiyorum. YKS'ye hazırlanacağım ve gündelik işler için kullanacağım. 8-12 bin TL arası bir bütçem var ama ne alacağıma karar vermekte zorlanıyorum. Honor Pad 9 fiyat aralığıma uyuyor ama Honor hakkında hiçbir bilgim yok. Lenovo M11'de fiyat aralığımın çok altında kaldığı için nedense ucuz = kalitesiz gibi bir algı var. Samsung S9 FE biraz bütçemi aşıyor. Tableti soru çözmek, not almak ve film, çizim gibi şeyler için kullanacağım.

Honor Pad 9 veya Redmi Pad Pro 10 bin TL'ye alınabilecek en iyi cihazlar, S9 FE de tercih edilebilir ama fiyatı son 1 ayda aşırı artmış durumda düşme durumu olur mu bilmiyorum.

Honor Pad 9 128 GB'ı bir iki hafta önce 7950 TL'ye anneme hediye olarak almıştım, ekran ve ses anlamında çok iyi arayüzü akıcı, ekranı da büyük, ama kalem çıkmıyor.

(Not falan alacaksanız kalemi yanında gelen bir tablet almanı tavsiye ederim, ayrıyeten almak istendiğinde bulunması zor olabiliyor ve fiyatları da 2-3 bin civarında oluyor. Ucuza yan sanayi kalem alırım diye de düşünmeyin, onlarla yazmak için elinizin tablete temas etmemesi gerekiyor, avuç içini tablete koyup yazamıyorsunuz elinizin havada olması gerekiyor.)

Benim önceliğim kalem zaten. S9 FE 1 Temmuzda 11,500 TL imiş şu an 14,000 TL. Bu gerçekten bütçemi aşıyor. Az biraz daha düşündüm ve Samsung S6 Lite sanırım benim için en iyi tablet olabilir, Honor'da da aslında kalem çıkıyor diye biliyordum.

Not alacağını söylediğine göre kalem lazım olacaktır kalemde Tab S9 FE tabletle birlikte geldiği için gayet alınabilir bir tablet bütçeni 1000 TL aşıyor ama yine de zorlayıp almanızı öneririm öneririm.
Ama ben bütçemi aşamam diyorsan bu tableti alabilirsin bu klavyesiz modeli 9.500 TL kalvyeli modeli 12.480 TL klavyesiz alırsan geriye kalan 2.500 TL bütçenle Huawei kalem alabilirsin.

Teşekkür ederim tam benim bakmamın üzerine attınız. Babamla konuştum az önce 13 bin TL'ye Vatan'dan almaya karar verdik. Şu anda ise ekstra 1000 TL daha verip 256 GB yapsak mı diye düşünüyorum. Samsung Galaxy Tab S9 Fe Wıfı 8 Gb Ram 256 Gb Mint - Fiyatı, Yorumları

Honor Pad 9 kutu içeriğinde kalem klavye veya kılıf bulunmuyor,

Alışveriş sitelerinde Pad 9'un fiyatı 9949TL'den başlıyor hemen hemen hepsi yanında klavyeli kılıf gönderiyor, yanında kalem gönderen satıcılar gördüğüm kadarıyla en düşük 11499 TL'ye satıyorlar bilginiz olsun.

O fiyata S9 FE kesinlikle alınmaz 13-14 bin TL o tablet için çok fazla, acil değilse indirim bekleyebilirsin ya da ekstra 1000 tl daha verebileceksen S10 FE veya Honor Pad 10 da bakabilirsin ikisi de 14 bin TL'ye satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…