8-12 bin TL telefon önerisi

Hocam çok karışık çözünürlük olarak S20 FE daha iyi gösteriyor. Kamera MP'si olarak POCO çok daha iyi vallahi çok karışık.
Öyle hocam valla, çok karışık bir telefonda karar kılmak. Ama Poco çıkış yılı itibariyle de daha yeni duruyor. Önümüzdeki ay malum kur yüzünden fiyatı artmazsa bu telefondan almayı düşünüyorum ben.

Hocam çok karışık çözünürlük olarak S20 FE daha iyi gösteriyor. Kamera MP'si olarak POCO çok daha iyi vallahi çok karışık.

Hocam burada daha uygun.

MP her şey degil iPhone 11-12-13-14 hepsi 12 MP ama 200 MP Xiaomi'lere taş cikarir hepsi.

Yenilenmiş telefon önermem hocam sıfırına bütçe yetiyorken.

5K verilip sıfır alınır bu arada.

Hocam oradaki mp ile kamera kalitesi ölçülmüyor.Arkadaşımda iphone 8 var 64 mp androidlerden daha iyi çekiyor

MP her şey degil iPhone 11-12-13-14 hepsi 12 MP ama 200 MP Xiaomi'lere taş cikarir hepsi.

5K verilip sıfır alınır bu arada.

Hocam oradaki MP ile kamera kalitesi ölçülmüyor. Arkadaşımda iPhone 8 var 64 MP Android'lerden daha iyi çekiyor.

Anladım hocam. Şu Amazon'daki teklif çok iyiymiş onu bir gözden geçirmek lazım.

Öyle hocam vallahi, çok karışık bir telefonda karar kılmak. Ama POCO çıkış yılı itibarıyla de daha yeni duruyor. Önümüzdeki ay malum kur yüzünden fiyatı artmazsa bu telefondan almayı düşünüyorum ben.

Hocam POCO serisini çok az araştırdım iyice araştırıp onun içinde uygun olanına bakmak istiyorum teşekkürler.

Anladım hocam. Şu Amazon'daki teklif çok iyiymiş onu bir gözden geçirmek lazım.

Hocam POCO serisini çok az araştırdım iyice araştırıp onun içinde uygun olanına bakmak istiyorum teşekkürler.

POCO genel olarak kasası çok ağır ve ekranı da çok geniş gerçi Samsung'u bilmiyorum ama bunu da göz önünde bulundurun ikisi de sağlam markadır. Gerci Redmi, POCO serileri vs daha yeni çıkıp bu kadar telefonu tokatlamasi da gerçekten büyük başarı. D herhangi bir Samsung'ta 120W adaptör göremezsiniz ama Redmi size bu fırsatı sunar.

POCO genel olarak kasası çok ağır ve ekranı da çok geniş gerçi Samsung'u bilmiyorum ama bunu da göz önünde bulundurun ikisi de sağlam markadır. Gerci Redmi, POCO serileri vs daha yeni çıkıp bu kadar telefonu tokatlamasi da gerçekten büyük başarı. D herhangi bir Samsung'ta 120W adaptör göremezsiniz ama Redmi size bu fırsatı sunar.

Hocam Redmi 8 kullanan biri olarak söyleyeyim. İşletim sistemlerinden çok tiksindim ya. Her şeyinde bir sorun bir hata var. Biraz da Samsung iPhone gibi bir tık daha deneyimli firmalardan alayım artık.

Hocam Redmi 8 kullanan biri olarak söyleyeyim. İşletim sistemlerinden çok tiksindim ya. Her şeyinde bir sorun bir hata var. Biraz da Samsung iPhone gibi bir tık daha deneyimli firmalardan alayım artık.
Redmi note 8 pro kullanıyor benim arkadaşım telefonu çöp gibi kullanıyor oturduğumuz zaman fırlatıyor telefonu masaya falan da bana mısın demiyor telefon çektiği fotoğraflarda çok profesyonel bende TECNO diye dandik bir şey var bunun yerine keşke note 8 alsaydim bir de düz redmi ler giriş seviyesi telefonlardır,note gelince orta olur,pro gelince üst,T serisine geçildiğinde de amiral gemisi telefonlarla karşılaşırsınız.

Redmi Note 8 Pro kullanıyor benim arkadaşım telefonu çöp gibi kullanıyor oturduğumuz zaman fırlatıyor telefonu masaya falan da bana mısın demiyor telefon çektiği fotoğraflarda çok profesyonel bende tecno diye dandik bir şey var bunun yerine keşke Note 8 alsaydim bir de düz Redmi'ler giriş seviyesi telefonlardır, Note gelince orta olur, Pro gelince üst, t serisine geçildiğinde de amiral gemisi telefonlarla karşılaşırsınız.

Haklısınız hocam. Zaten zamanında az buçuk daha para verip Note alsaydım diye çok dert yanmıştım. Ciddi farklar var.

Arkadaşlar telefonda genelde kullandığım özellikler. Kamerası ekranı kaliteli olsun. İşlemcisi falanda iyi olsun genelde çok oyun oynayan birisi değilim. Ama hiç oynamamda demem yani. Kamera benim için biraz önemli. Ne kadar ucuz olursa o kadar iyi. Önerirseniz sevinirim.

S20 FE almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı