PHP 8.2 nasıl kurulur?

Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
You can try this command to install the missing PHP extensions: Apt install curl PHP8.2-MySQL PHP8.2-pgsql PHP8.2-SQLite3 PHP8.2-bcmath PHP8.2-mbstring PHP8.2-XML PHP8.2-curl PHP8.2-ZIP PHP8.2-gd.
Once done, restart Apache or nginx.

1693229783467.png

Windows üzerinden açmayı deniyorum. Nasıl bu dosyayı indirebilirim?

Windows üzerinden çok daha kolay yöntemleri var bu şekilde uğraşmak yerine xammp, apserv, wamp gibi kolay uygulamalar mevcut. Windows'ta apt diye bir komut yok. Linux komutu bu.

Windows üzerinden çok daha kolay yöntemleri var bu şekilde uğraşmak yerine xammp, apserv, wamp gibi kolay uygulamalar mevcut. Windows'ta apt diye bir komut yok. Linux komutu bu.

Sorunu çözdüm sadece bir satırda; silince çalıştı cidden kaç gün uğraştım onun için bir bilseniz.

Sorunu çözdüm sadece bir satırda; silince çalıştı cidden kaç gün uğraştım onun için bir bilseniz.
windows üzerinde php, apache, ngnix ne kadar sağlıklı çalışır bilemem. Extension kurarken kıvrandırır seni. Tavsiyem en kısa sürede linux kurman. sanal sunucu ise hiç durma şimdiden geç

Windows üzerinde PHP, Apache, ngnix ne kadar sağlıklı çalışır bilemem. Extension kurarken kıvrandırır seni. Tavsiyem en kısa sürede Linux kurman. Sanal sunucu ise hiç durma şimdiden geç.

VDS üzerinden yapıyordum. Peki 5Mbps upload olan internet ile site açmaya çalışırsam sorun olur mu? Ona göre Linux kurarım. Ki VDS Ryzen 9 5900X 6 çekirdek 6 GB RAM.

VDS üzerinden yapıyordum. Peki 5Mbps upload olan internet ile site açmaya çalışırsam sorun olur mu? Ona göre Linux kurarım. Ki VDS Ryzen 9 5900X 6 çekirdek 6 GB RAM.
vds de 5mbps upload olduğuna emin misin? VDS lerin en kötüsü 100'e 100 oluyor genelde. Ve evet, hatta ram konusunda çok daha az problem yaşarsın linux sistem kurduğun için.

Yukarıda VDS üzerinden yapıyorum demişsin o yüzden diyorum.

Orada VDS ile yapıyordum dedim. Sonrasında evdeki bilgisayarımdan bahsetmiştim kusura bakmayın. 5Mbps upload ile internet sitesi sorun çıkartır mı? Yani toplasan bir Max 5 10 kişi aynı anda girer o kadar yani.

Orada VDS ile yapıyordum dedim. Sonrasında evdeki bilgisayarımdan bahsetmiştim kusura bakmayın. 5Mbps upload ile internet sitesi sorun çıkartır mı? Yani toplasan bir Max 5 10 kişi aynı anda girer o kadar yani.
yani bi problem çıkartmaz muhtemelen ama çok yavaş olur. Google tarafında problem yaşarsın diye düşünüyorum. Burada bir de kendi güvenliğini nasıl alacaksın bunlar giriyor işin içine. firewall konusunda önlem alabilmen, trafik yükünü kaldırabilecek bandwith durumunu yaratman ve stabil olarak sürekli aynı interneti sunabilmen gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı