8+4 CPU Power için PSU önerisi

iRlvua

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, şu anda FSP Hyper k 600W PSU kullanıyorum. Yeni anakart aldım ve anakartımda 8+4 pin CPU güç girişi var fakat benim güç kaynağımda sadece 8 pin çıkış var. 8+4 pin olan bir PSU önerebilir misiniz?

Kullanacağım bileşenler.

5800x3D.
TUF X570 Plus.
2080 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen ne kadar? İleride ekran kartını ne kadar upgrade etmeyi planlıyorsun, ya da sistemi DDR5'e çektiğinde PSU değiştirmeyi düşünüyor musun?

Bütçen ne kadar? İleride ekran kartını ne kadar upgrade etmeyi planlıyorsun, ya da sistemi DDR5'e çektiğinde PSU değiştirmeyi düşünüyor musun?
Bütçem 4k kadar olabilir, ekran kartımı 3070ti olarak değiştirdim 5800x3d ile 3070ti kullanıyorum ve en az 3 yıl ddr5'e geçiş yapmayı planlamıyorum

4400 liraya Kyber 850 ya da Cratos 850 bakılabilir, bütçe yukarı çıkarsa ya da İyzico ile falan indirim alabiliyorsan Revolution DFX serisine de bakabilirsin.

Söyledikleriniz arasında en iyi olan hangisi? Kalite ve güvenlik açısından

Yanlış hatırlamıyorsam cratos Kyber'dan bir tık daha iyiydi detaylarda, dfx de Cratos'tan daha iyi. Ancak hepsi de kaliteli üniteler, bütçene göre tercih edebilirsin.

Benim gönderdiğim de güzeldir bütün korumalara sahip 850W'lık 80+ Bronze sertifikalı bir PSU. 3500TL fiyatı da cabası.

@The Man From E.A.R.T.H. Nesini beğenmedin 2'dir dislike tuşuna basıyorsun.

Son düzenleme:

Dolar 39'u geçiyor onu bil öncelikle. High Power'ın kalitesini bu forumdaki herkes bilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…