Merhaba, şu anda FSP Hyper k 600W PSU kullanıyorum. Yeni anakart aldım ve anakartımda 8+4 pin CPU güç girişi var fakat benim güç kaynağımda sadece 8 pin çıkış var. 8+4 pin olan bir PSU önerebilir misiniz?
Merhaba, şu anda FSP Hyper k 600W PSU kullanıyorum. Yeni anakart aldım ve anakartımda 8+4 pin CPU güç girişi var fakat benim güç kaynağımda sadece 8 pin çıkış var. 8+4 pin olan bir PSU önerebilir misiniz?
4400 liraya Kyber 850 ya da Cratos 850 bakılabilir, bütçe yukarı çıkarsa ya da İyzico ile falan indirim alabiliyorsan Revolution DFX serisine de bakabilirsin.
4400 liraya Kyber 850 ya da Cratos 850 bakılabilir, bütçe yukarı çıkarsa ya da İyzico ile falan indirim alabiliyorsan Revolution DFX serisine de bakabilirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam Cratos Kyber'dan bir tık daha iyiydi detaylarda, DFX de Cratos'tan daha iyi. Ancak hepsi de kaliteli üniteler, bütçene göre tercih edebilirsin.
Yanlış hatırlamıyorsam cratos Kyber'dan bir tık daha iyiydi detaylarda, dfx de Cratos'tan daha iyi. Ancak hepsi de kaliteli üniteler, bütçene göre tercih edebilirsin.
Çünkü alınır bir PSU değil. Zaten bütçenin dahilinde Cratos var, RMe var, Kyber var. İç yapısı ayrı mesele, Bronze olması ayrı mesele. 2000-2500'e falan satılması gereken bir ünite.
Çünkü alınır bir PSU değil. Zaten bütçenin dahilinde cratos var, rme var, Kyber var. İç yapısı ayrı mesele, Bronze olması ayrı mesele. 2000-2500'e falan satılması gereken bir ünite.