Şu andan itibaren 8GB RAM kaç yıl idare eder? Ve şu anki sistemimdeki RAM 4GB. Bir tane daha 4GB almayı düşünüyorum ama 8GB RAM az bir süre içinde yetmez ise 12GB RAM yapabilirim. Öneriniz nedir arkadaşlar? Şimdiden teşekkürler.
4+8 dense 8+8 kesinlikle daha mantıklı farklı tip RAM'lar kullanmak iyi değil diye biliyorum o yüzden bütçenizi biraz daha arttırıp 8+8 almanız çok daha mantıklı olacaktır bana göre.
Aferin sana, Kimse sanki çözüm odaklı yazmıyor bu forumda. Sosyalde aynı günde aynı konudan bir sürü konu açılıyor ve cevap alamıyorlar sebebi de malum. Bana nasıl karar verdiğimi sormadan çözümü verseydin o zaman.
Aferin sana, kimse sanki çözüm odaklı yazmıyor bu forumda. Sosyalde aynı günde aynı konudan bir sürü konu açılıyor ve cevap alamıyorlar sebebi de malum. Bana nasıl karar verdiğimi sormadan çözümü verseydin o zaman.
Büyük ihtimal uyar kardeşim.Frekansi aynı değilse düşük olanında çalışır stabilite sorunları var ama olmama ihtimali daha yüksek siz taktıysanız çalışıyorsa sorun yoktur.Performası 8 gb tan 12 gb olunca tabiki artar.