8+4 GB RAM Takılabilir mi?

Ben de 8+4 olarak kullanıyorum, hem markaları hem CL değerleri farklı, BIOS üzerinden bunları eşitleyip kullandım.

İfadeler: ESY
Aynı CL ve MHZ değerlerine sahip ve aynı marka RAM takıcaksınız. 4GB eklemenizde herhangi bir sıkıntı olmayacaktır 12GB RAM'iniz olur. Anakartınız imzanıdakiyse eğer 16'ya çıkarın destekliyor
Hocam 150 lira daha vermek istemiyorum açıkçası, ekstra bir performans beklemiyorum sadece kapasitesi artsın bazı oyunlar 8GB RAM'in üstünde bellek istiyor onlarda sorun yaşamasam benim için kafî.
Aynı CL ve MHZ değerlerine sahip ve aynı marka RAM takıcaksınız. 4GB eklemenizde herhangi bir sıkıntı olmayacaktır 12GB RAM'iniz olur. Anakartınız imzanıdakiyse eğer 16'ya çıkarın destekliyor
Şuan kullandığım monitör SAMSUNG markasının ucuz bir 22 inch monitörü bunuda FreeSync monitörle değiştirmek istiyorum, o yüzden şuanlık ileriye dönük olmasını düşünme şansım yok.

Yani dediğim gibi 12GB çok stabil olmuyor arkadaşın sistemde çalışmış ama sizin sistemde uyuşmazlık olabilir. 16 alamıyorsanız biraz bekleyip 16 almaya çalışın son çare olarak 12'ye yönebilirsiniz.

İfadeler: ESY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…