Ghost.rider61
Decapat
Daha fazla
GTX 1070 almayı düşünüyorum ama 6pin çıkışlı güç kaynağım var
www.n11.com
www.trendyol.com
Bu iki dönüştürücuyu kullanabilir miyim? Cevap evet ise zararlı olur mu?
Güç kaynağım: Gigabyte 420W
6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Alfais 4695 Eps 12v Cpu Dişi To Atx 8+4 Pin Power Supply Çevirici Dönüştürücü Adaptör Kablosu - Fiyatı, Yorumları
Alfais 4695 Eps 12v Cpu Dişi To Atx 8+4 Pin Power Supply Çevirici Dönüştürücü Adaptör Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Güç kaynağım: Gigabyte 420W
Başlıkta sonradan düzenleme yaptığım için kontrol etmedim na fazla olmuş silerseniz sevinirimGTX 1070 almayı düşünüyorum ama 6pin çıkışlı güç kaynağım var
![]()
6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu Fiyatları ve Özellikleri
6 Pin To 8 Pin Ekran Kartı Mining Kart Bakır Power Güç Kablosu en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
Alfais 4695 Eps 12v Cpu Dişi To Atx 8+4 Pin Power Supply Çevirici Dönüştürücü Adaptör Kablosu - Fiyatı, Yorumları
Alfais 4695 Eps 12v Cpu Dişi To Atx 8+4 Pin Power Supply Çevirici Dönüştürücü Adaptör Kablosu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güç kaynağım: gigabayt 420w
Son düzenleme: