Arkadaşlar merhaba. Laptopuma RAM alacağım. 4 GB anakartta gömülü 3200MHz 22CL RAM'e sahip. Kinsgton'un RAM'ından takmak istiyorum. 1 boş slot var ve Max 8 GB destekliyor. Dengesizlik vs sorunu oluşturur mu acaba oyunlarda falan?
Kingston ValueRAM 8 GB 3200 MT KVR32S22S8/8 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Anakartım: A320M Pro- VD/S 2 slot Şu anda 2x4 GB 3000 MHz Corsair Vengeance RAM kullanıyorum. RAM'in birini çıkartıp yanına aynı model aynı MHz 8 GB RAM almak istiyorum, sorun olur mu performansta?
www.technopat.net
Benzer bir konu daha once acilmis. Sorunu cevaplar umarim
Flex Mode olarak çalışabilirse zararı olmaz neredeyse ve avantajlı bile sayılabilir. Ama single çalışması gerekirse o zaman tek modül 12 GB gibi bir etki alırsınız. Biraz avantaj ve dezavantajları tartışılır duruma gelir.
Flex Mode olarak çalışabilirse zararı olmaz neredeyse ve avantajlı bile sayılabilir. Ama single çalışması gerekirse o zaman tek modül 12 GB gibi bir etki alırsınız. Biraz avantaj ve dezavantajları tartışılır duruma gelir.
Lenovo V15 Gen 2 diye geçiyor. Muhtemelen çalışır diye düşünüyorum çünkü 8GB destekliyor slot.
sizce 4+8 mi yapayım 4+4 mü? 2GB ekran kartına gidecek onu da göz önünde bulunduralım.