8.500₺ sistem için site mağaza önerisi

Tago

Centipat
Merhabalar, yakın zamanda yeni PC toplayacağım 8.5K bütçem var kasa için. İtopya'dan mı yoksa Vatan'dan mı toplayayım? Kesin bir cevap lazım, teşekkürler.

Merhabalar, yakın zamanda yeni PC toplayacağım 8.5K bütçem var kasa için. İtopya'dan mı yoksa Vatan'dan mı toplayayım? Kesin bir cevap lazım, teşekkürler.

Duyduğuma göre İtopya bazen kullanılmış SSD gibi parçalar gönderebiliyormuş ona dikkat etmenizi öneririm. Vatan bu konuda biraz daha güvenilir ama fiyat olarak kesinlikle İtopya. Ayrıca ben ayrı ayrı 8500TL ile toplamanızı önermem. Donanım arşivi, Teknobiyotik gibi yerler bilgisayar topladıkça onları geliştirip onlardan yararlanın. Böylelikle güzel bir indirim de yakalamış olursunuz.

Tamamdır. 2 tane kasa var aklımda bir göz atar mısınız? Hangisi daha performanslı olur?
.

.

İlk attığınız daha iyi hem anakartı güncel hem işlemcisi çok daha güçlü, tavsiyem ilk attığınız sistem.

Ben Intel kullanmayı doğru bulmuyorum açıkcası sevmiyorum da ama bu biraz da size kalmış. Çok fark yok iki sistem arasında. Ben olsam 1. yani AMD işlemcili bilgisayarı tercih eder arta kalan parayla ekipman güçlendirmesi yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…