8.500TL 2060-R7 2700X sistem toplama

Bütçe
8500-9000
Hocam iyi bir sistem olmamış. RTX 2060S takılır bu bütçeye. Ayrıca R7 2700X gözünüzü boyamasın R5 3600'den güçsüz bir işlemcidir.
Tamamdır teşekkürler hocam, piyasaya bakacağım.
Aynı özelliklere sahip bir bilgisayarım var ve alacaksanız alın ve render yapmaktan bahsetmişsiniz bildiğim kadarıyla R7 2700X render için iyi bir seçim
Evet doğrudur, render kısmında ihtiyacımı görmesini beklediğim bir işlemciye ihtiyacım var. Teşekkürler hocam.
Dediğiniz kriterlerle ilgileneceğim hocam, ben de M.2 SSD ile ikisi arasında gidip geliyordum. Teşekkürler.
Eski bir forum üyesinden. Eskiden değil. R7 2700X'in zor anlarda RTX 2060'a darboğaz yaptığını söylemişti.
Hocam ben bilgisayarı render haricinde terletmeyi düşünmüyorum, halihazırda render dışında oyunlarda grafiği orta düzlemce tutmaya özen göstereceğim. Bu sebeple ekran kartını ve işlemciyi bir arada kullanan işlemlerde sistemi zorlamayacağım.

Son düzenleme:

SSD değiştirmenizde fayda var Samsung Evo 860 kullanıyorum çok memnunum indirimde almıştım.

Toplayabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…