Aynı özelliklere sahip bir bilgisayarım var ve alacaksanız alın ve render yapmaktan bahsetmişsiniz bildiğim kadarıyla R7 2700X render için iyi bir seçim
Arkadaşın yapacağı şeylere bakarsak R7 2700X daha iyi olacak gibi duruyor. Ancak bu bütçede 2060S alabilirsiniz, 2060 düşük kalmış. Ek olarak seçtiğiniz SSD hem düşük hem de kronik sorunlu bu bütçeye 860 EVO 500GB sığması lazım.
Hocam ben bilgisayarı render haricinde terletmeyi düşünmüyorum, halihazırda render dışında oyunlarda grafiği orta düzlemce tutmaya özen göstereceğim. Bu sebeple ekran kartını ve işlemciyi bir arada kullanan işlemlerde sistemi zorlamayacağım.
Merhaba hocalarım. Sonraki yılın başlarında almayı planlayıp 9.500TL bütçeye sığdırmaya çalıştığım, hem oyun hem de iş için kullanmayı öngördüğüm toplama bilgisayarı sizlerin incelemesine bahşetmek istiyorum. Alacağım bilgisayar parçalarını yapacağım işler için seçmeye çalıştım, bu işler genel olarak animasyon, video render; yazılım ve oyun olacaktır. Ayrıca kasayı beyaz seçmemin sebebi ise oluşturacağım ortamın beyaz estetiğine uyacak olmasıdır (monitör olarak da beyaz bir seçim yapacağım.). Parçaları şöyle vereyim:
Bilgisayara ileri zamanlarda RAM ve depolama bakımından yükseltme yapacağım. Herhangi bir şekilde overclock yapmayacağım. Seçtiğim parçaların birbirleri ile uyumunu anlayacak kadar bilgili olmadığım için pası sizlere veriyorum teşekkürler.
AMD Ryzen 7 2700X Sekiz Çekirdek 3.7 GHz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Zotac RTX 2060 ZT-T20610D-10P 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.