8+6 Pin ekran kartına 2 tane 4 Pin güç girişi takmak

hsynmeyveci

Kilopat
Merhabalar, RX 570 Nitro+ kartını aldım. Güç pinleri olarak bi 6'lı bi 8'li var. Benim powerımda ise 2 tane 4'lü pin var. İkisini taktım ekran kartım sorunsuz çalıştı. Ancak ileride bir problem olur mu? Anakarta giren power pinlerinin biri boşta ekstra boş pine taksam ne olur? Power Supply 600 W'tır. Sistemim i7 olmasına rağmen hafif Win 10'da kasma var neden kaynaklıdır?

İyi çalışmalar.

1111.PNG

rx570.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz işlemci güç kablosuyla ekran kartına güç veren kabloları karıştırmış olabilirsiniz. PSU'lar da 6+2 şeklinde ekran kartı güç kablosu olur. 4+4 ise işlemci güç için olması gerekiyor. PSU modeli nedir ?

Siz işlemci güç kablosuyla ekran kartına güç veren kabloları karıştırmış olabilirsiniz. PSU'lar da 6+2 şeklinde ekran kartı güç kablosu olur. 4+4 ise işlemci güç için olması gerekiyor. PSU modeli nedir ?
karıştırmak değil hocam 6lı bini takıyorum onda sorun yok ama diğeri 4lü kalıyor 2 pin boşta kalıyor .Şuan iş yerimde olduğum için akşama atacağım marka model resmini .Şayet o şekil taktım tanıttım ekran kartını ama o 2 pin boşta .Anakarta giren power da boşta olan pini ekran kartına takabilirmiyim herhangi bir riski var mı ?
ekran kartı win 7 veya win 10 sistem destekliyor.8.1den 10a yükselttim sistemimi ufak bir kasma mevcut acaba ekran kartından kaynaklı mı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı